Robotka z Ex Machina si zahraje s Tomem Hanksem

Vydáno: 12.05.2015 08:24 - | foto: CinemArt

Adaptace knih jsou opravdu velmi časté, a tak není divu, že se jí dočkal i román The Circle od Davea Eggerse. Přestože u nás kniha nevyšla, vypadá pro hvězdná jména zajímavě určitě alespoň samotný film.
Tom Hanks ve filmu Zachraňte pana Bankse / Saving Mr. BanksAlicia Vikander právě září v sci-fi dramatu Ex Machina jako umělá inteligence pojmenovaná Ava. Brzy ji však uvidíme v mnoha dalších projektech. Jmenovitě například s Eddiem Redmaynem v The Danish Girl, v špionském Krycí jméno U.N.C.L.E. nebo s Bradleym Cooperem v Adamu Jonesovi. Dalším výrazným políčkem v Aliciině filmografii by mohla být adaptace románu z roku 2013 od Davea Eggerse The Circle.

Ale jméno této herečky na kariérním vzestupu není jediný důvod, proč k sobě už v pre-produkci tento snímek přitahuje pozornost. The Circle vypráví o mladé ženě, která začne pracovat v mocné společnosti The Circle a začne si románek s jejím spoluzakladatelem, kterého si tu zahraje o něco starší Tom Hanks. Režie se ujal James Ponsoldt, jehož nejvýraznějším počinem bylo zřejmě dva roky staré The Spectacular Now s Shailene Woodley a Milesem Tellerem.

Datum premiéry tohoto filmu zatím není známo.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY