Trailer: Tom Hardy v dechberoucí dvojroli gangsterky Legend

Vydáno: 30.04.2015 13:32 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Tom Hardy v novém gangsterském snímku Legend z londýnského podsvětí ztvární postavy dvojčat kriminálníků Reggieho a Ronalda Kraye. Retro podívanou natočil držitel Oscara za snímek L. A. - Přísně tajné.
Máte málo Toma Hardyho? V novince Legend oscarového scenáristy a režiséra Briana Helgelanda (Oscara získal v roce 1998 za scénář detektivky L.A. - Přísně tajné) si užijete Toma Hardyho hned dvakrát. Hardy tu v dvojroli ztvárňuje dvojici skutečných bratrů - dvojčat, kteří v šedesátých letech ovládali podsvětí Londýna. Kdo si pamatuje jeho žánrovou lahůdku Odplata, bude se jistě těšit. 

Vedle dvojice Hardy-Hardy uvidíte i jiné převážně britské herce jako například Emily BrowningChristophera EcclestonaDavida ThewliseTarona Egertona, který má za sebou účinkování v mimořádně úspěšném Kingsmanovi: Tajné službě. Výjimkou v britském castingu je americký herec Chazz PalminteriLegend zatím nemá stanovenou českou premiéru. Tu domácí, tedy ve Velké Británii, má stanovenou na jedenácté září. V Americe pak bude film distribuovat Universal Pictures zatím ještě v neznámém datu.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Legend


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • . (thornhill, 02.05.2015 14:00) Reagovat

    myslím že to bude zasadené skorej do 50 rokov

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY