TOP 20 ČR: Rychle a zběsile 7 stále nikdo nedohnal

Vydáno: 28.04.2015 08:00 - | foto: facebook tvůrce

Vlády nad tuzemskými kiny se Rychle a zběsile 7 evidentně vzdát jen tak nehodlá a již další týden se drží na špici návštěvnosti. S více než milionovým odstupem na dětský animovaný film Konečně doma.
Lily James ve filmu Popelka / Dohnat, nebo snad dokonce předehnat nadupané Rychle a zběsile 7 se zatím žádnému z filmů minulý víkend nepovedlo. Ale nejen tento snímek plný svištících aut se pevně drží v horní trojici. Neměnné zůstávají i ty další. Konečně doma si pouze prohodilo místo s Ovečkou Shaun ve filmu, ale do TOP trojky nikoho ze spodních míst nepustily. O víkendu se také jednalo o jediné filmy, kterým se podařilo dostat přes milionovou hranici, jíž například nepřekonala disneyovská novinka, hraná verze Popelky.

Stejně jako zmíněná princezna (Pop)Elka si své páté místo udržel Noční běžec, kterého nepředběhla ani česká Vybíjená, ve které vybíjela Simona Krainová na školním srazu po mnoha letech. Utéct se jí však podařilo před novinkou minulého týdne, nízkorozpočtovým hororem Neutečeš. Ten klesl o místo níže na příčku sedmou. Vzpírající se Rezistence s Kate Winslet vyšoupla na devítku další novinku zmíněné herečky, v níž hraje Královu zahradnici. Beze změny se udržel seriálový SpongeBob ve filmu: Houba na suchu, ten tedy hezky uzavírá prvních deset nejnavštěvovanějších filmů.

Maika Monroe ve filmu Neutečeš / It FollowsS malou ztrátou na SpongeBoba nestačil na první polovinu žebříčku Kingsman: Tajná služba, ani oscarový výkon Julianne Moore v Pořád jsem to já. Na třináctce a čtrnáctce se usídlily počiny z českého rybníčku - horor Ghoul Petra Jákla, ve kterém sice nepadne česky ani slovo, a dále Kobry a Užovky s bratrským duem Hádek a Hádek. Ty následuje příběh zamilovaného vědce Stephena Hawkinga v Teorii všeho a v těsném závěsu za ním energická a uzpívaná Zvonilka a tvor Netvor. Ji doprovází další animovaný film, tentokráte francouzský Asterix: Sídliště bohů. Osmnácté místo patří Americkému sniperovi Bradleymu Cooperovi, který se vrací do žebríčku. Předposlední zůstala Samba a na poslední dvacáté místo se vrátilo oživených Padesát odstínů šedi, které 16. týden skončilo dvacáté sedmé.

TOP 20 ČR: VÍKEND OD 23. 4. 2015
  1. Rychle a zběsile 7 2,7 mil.
  2. Konečně doma 1,3 mil.
  3. Ovečka Shaun ve filmu 1,2 mil.
  4. Popelka 835 tis.
  5. Noční běžec 711 tis.
  6. Vybíjená 647 tis.
  7. Neutečeš 573 tis.
  8. Rezistence 472 tis.
  9. Králova zahradnice 450 tis.
  10. SpongeBob ve filmu: Houba na suchu 362 tis.
 
11. Kingsman: Tajná služba 331 tis.
12. Pořád jsem to já 278 tis
13. Ghoul 266 tis.
14. Kobry a Užovky 236 tis.
15. Teorie všeho 224 tis.
16. Zvonilka a tvor Netvor 217 tis.
17. Asterix: Sídliště bohů 179 tis.
18. Americký sniper 156 tis
19. Samba 128 tis
20. Padesát odstínů šedi 124 tis.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY