První fotka a informace o Padesáti odstínech temnoty

Vydáno: 26.04.2015 11:48 - | foto: facebook tvůrce

Není to tak dávno, co se kina ocitla pod vládou filmové adaptace erotického románu Padesát odstínů šedi. I když premiéra jeho druhého dílu bude až za delší dobu, už dnes vám přinášíme první obrázek.
Padesát odstínů temnoty si premiéru odbude až 10. února 2017, o rok později jej bude 9. února následovat díl závěrečný Padesát odstínů svobody. Už dokonce víme, kdo nahradí scenáristku Padesáti odstínů šedi Kelly Marcel. O scénář se postará Niall Leonard, který je manželem E. L. James, autorky knižní předlohy, jež před nedávnem sama usilovala o svěření práce na scénáři přímo jí. Kdo nahradí režisérku Sam Taylor-Johnson, zatím nikdo neprozradil.

Máme již ale první fotku z Padesáti odstínů temnoty, na které můžeme vidět pod maskou Jamieho Dornana jako Christiana Greye. Do dalšího dílu se spolu s ním vrací za vyšší vymožený honorář i Dakota Johnson. Z vedlejších rolí návrat potvrdili albánská zpěvačka Rita Ora a Luke Grimes. A nepotvrzenou novinkou jsou také spekulace ohledně obsazení modelky Cary Delevingne.

Fotografii naleznete výše v galerii.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY