Spider-Man dostane další spin-off. Animovaný.

Vydáno: 23.04.2015 08:35 - Martin Bubrín | foto: Columbia Pictures

Amazing Spider-Man si nevedl podle očekávání studia, tak Sony zkouší alternativní metody - po zahrnutí Petera Parkera do marvelovského univerza a novém sólovém dobrodružství nás čeká také animovaný film.
Fotografie z filmu Spider-Man / Spider-ManSpider-Man platí za nejvýnosnější franšízu studia Sony, proto je logické, že se ji snaží rozšířit všemi směry. Po částečném neúspěchu Amazing Spider-Man 2 se však rozhodlo pro novou taktiku - ignorování předešlých dvou filmů a představení nového (již třetího) představitele Petera Parkera, který bude díky smlouvě se studiem Marvel zahrnut do marvelovského univerza. Nejprve se objeví ve vedlejší roli Captain America: Civil War (2016), poté dostane 28. července 2017 vlastní sólovku režírovanou Drewem Goddardem, následně ho uvidíme i v dvojdílném finále Avengers: Infinity War - Part I a Part II.

Studiu to však zřejmě nestačí, protože včera na konferenci CinemaCon oznámilo, že chystá animovaný spin-off Spider-Mana, který bude fungovat mimo marvelovské univerzum. A co lépe, film už má režiséry, konkrétně Phila Lorda a Chrise Millera, duo stojící za komediemi série 21 Jump Street a originálními animáky Zataženo, občas trakaře a LEGO® příběh. Nového, a zřejmě také šílenějšího Spider-Mana, od nich v uvidíme v kinech od 20. července 2018.

P. S. Co se týče hraného Spider-Mana, hlavními kandidáty na roli teenagerského Petera Parkera jsou Nat Wolff (Hvězdy nám nepřály), Asa Butterfield (Enderova hra), Tom Holland (Nic nás nerozdělí), Timothée Chalamet (Interstellar) a Liam James (Nezapomenutelné prázdniny).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY