TOP 20 ČR: Rychle a zběsile ve vedení

Vydáno: 23.04.2015 20:25 - | foto: facebook tvůrce

Ani minulý týden, ani tento týden nestačil žádný z filmů na horkou novinku tohoto měsíce - Rychle a zběsile 7. Ta si zajistila solidní vedení a až daleko za ní skončily dětské animáky Ovečka Shaun a Konečně doma.
Fotografie z filmu Ovečka Shaun ve filmu / Akční automobilový sequel Rychle a zběsile 7 si udržel prvenství ve vedení žebříčku, kde první místo obhájil už minule. Naposledy se rozloučit s Paulem Walkerem v jeho poslední roli přišlo aktuálně skoro sedmadvacet tisíc diváků. O řádný kus za Rychle a zběsile 7 se pořadí opět neměnilo a nechala si je oblíbená televizní postavička Ovečka Shaun ve filmu. Z třetího místa vyšoupl disneyovskou hranou Popelku animovaný film s fialovými Buvy pod názvem Konečně domaPopelka se tedy musela spokojit s bramborovou medailí.

Další dvě příčky ovládly novinky, pátý skončil Noční běžec, ve kterém Liam Neeson běžel celou noc, ale žebříček stejně neovládl. Pod ním se umístila nízkorozpočtová hororová novinka o prokletí předáváném sexem, Neutečeš. Sedmičku si obstarala česká Vybíjená, ve které už několik týdnů baví dvojka Genzer a Suchánek. Dále se prodrala britská novinka režírována hercem Alanem RickmanemKrálova zahradnice. A o tři příčky níže k devítce klesla pádu odporující Rezistence. TOP 10 pak uzavírá opět animovaná postavička, tou je SpongeBob ve filmu: Houba na suchu.

Kate Bosworth, Julianne Moore ve filmu Pořád jsem to já / Still AliceTěsně za Spongebobem pak zůstal Pořád jsem to já, jenž vyneslo Julianne Moore Oscara za ztvárnění ženy trpící Alzheimerovou chorobou. Z minulé TOP desítky se až sem propadl komiksový Kingsman: Tajná služba a český horor o ukrajinském kanibalovi Ghoul. Na čtrnáctem místě se udržel další oscarový výkon, tentokrát Brita Eddieho Redmaynea ve filmu Teorie všeho. Zpět na patnácté místo se po propadu vyškrábal francouzský Asterix: Sídliště bohů a i za ním je snímek z této země, Samba. Na další dvě příčky vynesla návštěvnost Zvonilku a tvora Netvora s Písní moře. Předposlední jsou české Kobry a Užovky a TOP dvacítku celou uzavírá po obrovském propadu o jedenáct příček Americký sniper.

TOP 20 ČR: VÍKEND OD 16. 4. 2015
  1. Rychle a zběsile 7 3,9 mil.
  2. Ovečka Shaun ve filmu 1,7 mil.
  3. Konečně doma 1,4 mil.
  4. Popelka 980 tis.
  5. Noční běžec 886 tis. (novinka)
  6. Neutečeš 746 tis. (novinka)
  7. Vybíjená 674 tis.
  8. Králova zahradnice 599 tis. (novinka)
  9. Rezistence 354 tis.
  10. SpongeBob ve filmu: Houba na suchu 288 tis.
11. Pořád jsem to já 275 tis.
12. Kingsman: Tajná služba 264 tis.
13. Ghoul 259 tis.
14. Teorie všeho 224 tis.
15. Asterix: Sídliště bohů 217 tis.
16. Samba 180 tis.
17. Zvonilka a tvor Netvor 159 tis.
18. Píseň moře 150 tis.
19. Kobry a Užovky 133 tis.
20. Americký sniper 130 tis.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY