Prozkoumejte úchvatnou Zemi zítřka v novém traileru

Vydáno: 21.04.2015 16:32 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

K aktuálnímu boomu blockbusterových trailerů se přidává také nadcházející objevitelské sci-fi Země zítřka s Georgem Clooneym, který se vydává do futuristického světa, kde nic není nemožné.
Jediný originální blockbuster roku (jak jsme o něm pojednávali v našem preview) si i po finálním traileru stále zachovává auru tajemna a ze zápletky, v níž se hlavní hrdinové, vynálezce George Clooney a mladá dívka Britt Robertson, dostanou do futuristicky vypadajícího nového světa Tomorrowland, neodhaluje stále nic. Mnohem více se soustředí strhující vizuály (snaží se Disney po Tronovi oživit další designově skvostný svět?) a záběry, které vypadají, jakoby čerpaly výhradně z první třetiny filmu, v níž se postavy nachází ještě v našem světě.

Místo vyzrazení zápletky a odhalení největších highlightů filmu se však poslední upoutávka filmu raději soustředí pouze na jednu scénu, u níž ihned poznáte, že jí má na starost Brad Bird, režisér Úžasňákových a čtvrté Mission: Impossible – je totiž plná originálních vynálezů a tvůrčích nápadů. Pokud si zachová stejnou „hračičkářskou“ auru i celý zbytek této objevitelské sci-fi (zřejmě inspirované Spielbergem), třeba se v kombinaci s tajemnem dočkáme jednoho z největších překvapení letní sezóny.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete šest nových plakátů.


Originální trailer #3 filmu Země zítřka


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY