Eddie Redmayne obsazen do spin-offu Harryho Pottera

Vydáno: 02.06.2015 09:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Kouzelnická příručka Fantastická zvířata a kde je najít se ve filmovém světě změní v rozsáhlou prequelovou trilogii k čarodějnické sérii Harry Potter. A v její hlavní roli si zahraje současný držitel Oscara.
Fotografie z filmu Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 / Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2[UPDATE:Studio Warner Bros. oficiálně v tiskové zprávě potvrdilo, že si hlavní roli Mloka Scamandera v trilogii z kouzelnického světa zahraje Eddie Redmayne.] Na podzim roku 2016 dorazí do kin první díl prequelové trilogie (i když J.K. Rowling tvrdí, že půjde jen o prodloužení univerza) k sérii filmů o čaroději Harrym Potterovi - Fantastic Beasts and Where to Find Them se bude odehrávat přibližně sedmdesát let před děním původní série v New Yorku a v hlavní roli se představí autor fiktivní kouzelnické příručky, magizoolog Mlok Scamander. Právě toho by podle všeho měl ztvárnit současný držitel Oscara za snímek Teorie všeho Eddie Redmayne.

Ten je podle serveru Variety hlavní volbou Warner Bros., které v minulosti zvažovalo ještě například herce Nicholase Houlta. I když se na oficiální vyjádření studia stále čeká, Redmayne by byl vcelku vítanou volbou, protože ve svých dosavadních snímcích ukázal, že dokáže zvládnout herecky náročné role v dramatech, stejně jako přepnout na odlehčenější polohy v žánrovkách (viz sci-fi blockbuster Jupiter vychází). Hlavní hrdina je navíc Brit a Redmayne je díky svému oscarovému statusu v současnosti nejžádanějších mladým britským hercem.

Kromě Mloka Scamandera se v ústředních rolích chystaného snímku objeví také dvě americké dívky a dva američtí chlapci - i ty právě studio usilovně hledá.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY