Daniel Radcliffe si zahraje tvůrce videohry Grand Theft Auto

Vydáno: 09.04.2015 13:00 - Martin Bubrín | foto: EEAP

Představitel Harryho Pottera by si měl v novém snímku podle skutečné události zahrát Sama Housera, tvůrce kultovního Grand Theft Auto, který se účastnil soudního procesu ohledně glorifikace násilí ve videohře.
Grand Theft Auto VI když se adaptace populární videohry Grand Theft Auto nejspíše nedočkáme (letošní San Andreas jí skutečně není), dostaneme v nejbližší době alespoň snímek o jejím tvůrci Samu Houserovi. Zatím nepojmenovaný film s pracovním názvem Rockstar Games (název videoherní společnosti) se zaměří na soudní proces mezi ním a neortodoxním floridským právníkem Jackem Thompsonem, který rád sérii GTA obviňoval z glorifikace násilí ve videoherním průmyslu. A prvního jmenovaného by si měl zahrát právě Daniel Radcliffe, představitel nejen Harryho Pottera, ale i dalších žánrově různorodých snímků jako životopisného dramatu Zbav se svých miláčků, romantické komedie What If nebo hororu Horns.

Druhá hlavní role bude obsazena v nejbližší době, protože se televizní snímek pro britskou BBC Films začne natáčet už 20. dubna. Film podle scénáře Jamese Wooda natočí režisér Owen Harris, který má za sebou několik epizod britských seriálů jako Misfits - Zmetci nebo Černé zrcadlo.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY