Flash: nejrychlejší superhrdina od tvůrců LEGO příběhu

Vydáno: 10.04.2015 10:30 - Martin Bubrín | foto: DC Comics

UPDATE: I když se superhrdina The Flash nedávno úspěšně zabydlel v televizi, v roce 2018 dorazí jeho velkofilmová verze od studia Warner Bros. s Ezrou Millerem v hlavní roli. Kdo se projektu ujme?
Phil Lord, Chris Miller[UPDATE: Bylo potvrzeno, že Phil Lord a Chris Miller v současnosti vyvíjejí k filmu scénář, zda film i natočí, se zatím nerozhodli.] Pokud se podíváme na soupisku plánovaných komiksových filmů studia Warner Bros., je stále plná mnohých neznámých, hlavně co se týče režisérů jednotlivých počinů. Při pohledu na data premiér také není divu - i tak se ale čas od času objeví na internetu fáma, která opět rozbouří fanouškovské diskuze. A ta se týká superrychlého Flashe, jenž v podání Ezry Millera přiběhne do kin 23. března 2018, čili za tři roky. Postava forenzního analytika Barryho Allena by se poprvé měla mihnout příští rok v nadcházejím crossoveru Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti, dále pak bude mít čestné místo v týmovce The Justice League Part One (2017), vlastní sólové dobrodružství dostane až později.

To by ale podle všeho mohlo natočit duo Chris Miller a Phil Lord, tvůrci zodpovědní například za LEGO® příběh nebo 22 Jump Street, které se nyní usilovně snaží studio získat. Pokud by byly ale zvěsti pravdivé, musela by se režijní dvojice nejspíše rozhodnout, kterému studiu dá přednost - údajně totiž také vyjednávají se studiem Sony ohledně režie nových Krotitelů duchů.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY