Vrací se zlobr Shrek na filmová plátna?

Vydáno: 28.03.2015 19:55 - | foto: facebook tvůrce

Za tři roky se do kin dostane druhý díl spin-offu filmové série Shrek, Kocour v botách. Představitel hlavní postavy Antonio Banderas nyní prozradil, že možná uvidíme i oblíbeného hrdinu Shreka.
Fotografie z filmu Kocour v botách / Puss in BootsV létě 2001 odstartovalo šílenství jednoho z nejúspěšnějších animovaných filmů všech dob o ne zrovna vzhledném hlavním hrdinovi, kterým byl zelený zlobr Shrek. Vše bylo zakončeno o devět let později dílem Shrek: Zvonec a konec, který si v hodnoceních nevedl nejlépe. Přesto však o rok později vyšel spin-off k této sérii o jednom ze Shrekových parťáků už od druhého dílu. Tomu hlas propůjčil Antonio Banderas a tak v roce 2011 vyšel film Kocour v botách.

Kocoura se však jen tak lehce nezbavíme, jelikož Dreamworks chystá na Vánoce 2018 druhý díl jeho dobrodružství nazvaný Puss in Boots 2: Nine Lives & 40 Thieves (v překladu z angličtiny: Kocour v botách 2: Devět životů a 40 zlodějů). A kocourův představitel nyní v rozhovoru naznačil, že náš zelený hrdina by se do kin mohl vrátit. První se sice odehrával v době před setkáním Shreka s kocourem, v tom následujícím se ale zřejmě posuneme o pár let dopředu. Banderas v rozhovoru řekl, že slyšel zvěsti o návratu Mikea Myerse jako Shreka v tomto filmu.

S produkcí filmu se teprve začíná, takže nic není jisté, ale pokud by se Myers vracel, tak nejspíše v opravdu malé roli.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY