Ryan Reynolds jako Deadpool na první fotografii

Vydáno: 27.03.2015 18:38 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Ryan Reynolds si příští rok nasadí masku Deadpoola v chystané eRkové komiksové adaptaci, na kterou fanoušci čekají už několik let. Právě zveřejněná fotografie odhaluje vůbec první pohled na kostým.
Ryan Reynolds ve filmu X-Men Origins: Wolverine / X-Men Origins: WolverineStudio 20th Century Fox odhalilo první fotografii z chystané komiksovky Deadpool s Ryanem Reynoldsem v hlavní roli. Ta značí začátek natáčení filmu, který posléze dorazí do kin 11. února příštího roku - snímek, který se bude od ostatních komiksových filmů lišit eRkovým ratingem (čili drsnější mluvou a necenzurovaným násilím), natočí začínající Tim Miller a scénář k němu napíšou Rhett Reese a Paul Wernick (G.I. Joe 2: Odveta, Zombieland). V dalších rolích se objeví Gina CaranoMorena Baccarin nebo T. J. Miller.

V souvislosti s fotografií byla zveřejněna také oficiální synopse, která odhaluje, že půjde o klasický origin story, v němž bývalý příslušník speciálních jednotek Wade Wilson podstoupí tajný experiment, díky němuž získá jak nadlidské schopnosti, tak i mnohem temnější a cyničtější alter ego jménem Deadpool. Pod novým jménem se poté vydá najít a zlikvidovat muže, který mu to vše způsobil.

Fotografii si prohlédněte níže.

Ryan Reynolds ve filmu  / Deadpool


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY