Man Up: Simon Pegg vyráží na rande naslepo v prvním traileru

Vydáno: 22.03.2015 07:00 - Pavel Bárta | foto: facebook tvůrce

Randění je značně ošemetná záležitost - a o rande naslepo to platí rovnou dvojnásob. Ta pravá zábava však začíná teprve, když se omylem připletete na schůzku, kde vůbec nemáte být. Právě o tom vypráví trailer komedie Man Up.
Britský herec Simon Pegg si již vyzkoušel pěknou řádku komediálních rolí, čítajících ukázkového policistu v Jednotce příliš rychlého nasazení, životem nespokojeného Shauna, jenž musí zápasit se zombies v Soumraku mrtvých, či turistu pátrajícího po mimozemských bytostech v Paulovi. Není tudíž divu, že i jeho dalším filmem bude komedie, tentokrát ovšem civilnější a o poznání romantičtější.

Pegg si v ní zahraje čerstvě rozvedeného Jacka, který se chystá na rande naslepo. Na místě setkání ovšem omylem osloví jinou ženu, než by měl. Přesto, že tato žena Nancy (Lake Bell, známá například z Million Dollar Arm) žádnou podobnou schůzku neplánovala, rozhodne se předstírat, že rande nemělo proběhnout s nikým jiným než s ní samotnou, jelikož i ona touží po partnerovi stejnou měrou jako Jack po partnerce. Následuje bláznivé první rande, které musí nutně skončit přiznáním Nancyiny pravé identity. Bude Jack schopen Nancy její lež odpustit?

Premiéra Man Up se v Britániie uskuteční 29. května, zatímco ta česká bohužel není ještě stanovena. Na trailer se můžete podívat níže.

Originální trailer filmu Man Up


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY