Kurýr restartuje celou sérii v prvním akčním traileru

Vydáno: 19.03.2015 17:39 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Ve čtvrtém dílu Kurýra s podtitulem Restart se už nevrátí Jason Statham, béčková nadsázka však zůstává zachována. Co nabízí první trailer nového pokračování?
Ed Skrein ve filmu Kurýr: Restart / The Transporter LegacyAč to tak možná nevypadá, Kurýr je slušně rozjetá akční série, která má za sebou tři filmy a jeden televizní seriál. A ač můžeme za skutečně kvalitní považovat tak maximálně první díl z roku 2002, kde se drsný řidič Frank Martin poprvé představil světu v podání Louise Leterriera, je tady další pokračování. To nebude příznačně sequelem, ale spíše restartem celé série, ostatně jak už prozrazuje trefný český distribuční název Kurýr: Restart (původně The Transporter Refueled).

Podle traileru jede režisér Camille Delamarre (Doupě s Paulem Walkerem) ve vyšlapaných kolejí předešlých dílů a hlavně ve šlépějích akčňáků z produkční stáje Luca Bessona, které všechny vypadají jako klony 96 hodin. Nový Kurýr tak zůstává silně necharismatický, a i když v něm jsou krkolomné akrobatické kousky z autem zachovány (viz závěr na letišti), hladkosti prvního dílu nejspíše nedosáhne. A nového herce v hlavní roli raději nezmiňovat.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Kurýr: Restart


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY