UPDATE: Tron 3 je na cestě. Natáčet se začne ještě letos.

Vydáno: 31.03.2015 17:54 - Martin Bubrín | foto: Disney

I když zatím nedošlo na oficiální potvrzení studia Walt Disney, mnoho zahraničních webů přichází se zprávou, že pokračování filmu Tron: Legacy skutečně vznikne. Jak se bude jmenovat a kdy se bude natáčet?
Garrett Hedlund ve filmu <b>TRON: Legacy 3D</b>[UPDATE: Další zdroje potvrzují, že se snímek s názvem Tron: Ascension bude natáčet v rozmezí října 2015 až února 2016 ve Vancouveru.] TRON: Legacy zrovna nebyl takovým trhákem, který by si studio Walt Disney představovalo, 400 milionů celosvětově však také není částka hodná k zahození, i když vezmeme v potaz vysoký 170milionový rozpočet. Sequel byl sice nějakou dobu zvažován, nicméně po komerčních propadácích typu John Carter nechtělo studio raději riskovat. Nyní se na internetu objevila zpráva, kterou přinesl relativně věrohodný kanadský deník VanCity Buzz, že Tron 3 skutečně vznikne a jeho natáčení dokonce začne už letos 5. října ve Vancouveru (kde se mimochodem bude natáčet také třetí Star Trek).

Stránka také hovoří o tom, že se do hlavní role Sama Flynna, syna Kevina Flynna z originálu z roku 1982, vrátí Garrett Hedlund, o návratu Olivie Wilde nebo Jeffa Bridgese se však nezmiňuje. Stejně jak o Josephu Kosinském, jehož zase jako režiséra třetího dílu zmiňují jiné zdroje - uvidíme ale, zda bude mít vůbec na natáčení v nebližší době čas, protože, jak víme, nedávno se ujal adaptace videoherní série Gran Turismo.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY