Octavia Spencer si zahraje Boha ve filmu The Shack

Vydáno: 09.03.2015 12:07 - | foto: facebook tvůrce

Oscarová herečka Octavia Spencer dostala další poměrně zajímavou roli v knižní adaptaci románu od Williama Paula Younga. Více o této postavě a filmu se dozvíte v celém článku.
Octavia Spencer ve filmu  / Fruitvale StationVypadá to, že Morgan Freeman, který si samotného Boha zahrál v komedii Božský Bruce, se o tento titul bude muset podělit s další oscarovou kolegyní, a tou je Octavia Spencer (Černobílý svět). Ta si ve filmové adaptaci knihy od Williama Paula Younga pod taktovkou režiséra Stuarta Hazeldina zahraje postavu  jménem "God" (anglicky Bůh), zda ale doopravdy půjde o stvořitele světa, to zřejmě zatím ví jen čtenáři knihy.

Hlavní dějovou zápletkou The Shack je zmizení dítěte Mackenzie Philips, a vše nasvědčuje tomu, že bylo brutálně zavražděno. O čtyři roky později však matka Mackenzie dostane dopis, který ji vyzývá, aby se na chatu, kde její dcera Missy byla zabita, vrátila na víkend. Podepsal ho "Papa," a přesně tak malá Missy říkala Bohu. A asi každému je jasné, že Mackenzie se na chatu vydá, aby zjistila, zda jde o falešenou zprávu, nebo dopis přímo z nebes.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Opravte si: (ALzana, 09.02.2017 11:10) Reagovat

    Dopis dostane OTEC a ten ji také následně hledá, nikoliv matka. Jinak je to ÚŽASNÁ kniha, útočí na hranice zažitých představ a omezení a klade bolestivě otevřené otázky. Ale také dává hojivé odpovědi. Úžasná kniha. Ale ne pro každého. (Uvidíme, jaký bude film)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY