Toy Story 4: Příběh hraček - romantická komedie?

Vydáno: 06.03.2015 16:30 - | foto: facebook tvůrce

V červnu to bude dvacet let, co propuklo šílenství kvůli filmu o oživlých hračkách. Ten se stal tak oblíbeným, že později film získal dvě celovečerní pokračování a několik televizních. Nyní se chystá romantická čtyřka.
Fotografie z filmu Toy Story 2: Příběh hraček / Toy Story 2Vše to začalo Toy Story - Příběh hraček v roce 1995, kdy tento film určený hlavně pro děti vtrhl na světová plátna. Pokračování se dočkal poměrně rychle a už za čtyři roky jsme slyšeli Toma Hankse a Tima Allena jako kovboje Woodyho a Buzze Rakeťáka znovu v Toy Story 2: Příběh hraček. Kdežto další díl na sebe nechal čekat dlouhých 11 let a ti, kdo s Woodym vyrůstali, už byli o něco starší, což je možná jeden z důvodů, proč je tato série oblíbená ve více generacích. V roce 2010 se nám tedy dostalo Toy Story 3: Příběh hraček a pak opět nastala delší pauza. Až minulý rok se na televizní stanici ABC vysílal krátký animák Toy Story That Time Forgot. Slibovaný celovečerní snímek Toy Story 4 nás čeká až v červnu 2017, tedy 22 let po premiéře prvního dílu. Což je úctyhodně dlouhá doba.

Třetí díl nádherně zakončil sérii Příběh hraček jako uzavřenou trilogii, a tak se Pixar spolu s režisérem Johnem Lasseterem dohodli, že čtvrtý díl už nebude o nám známé skupině hraček a hlavně bude romantický. Stále není vyloučené, že láska potká jednu z hlavních postav, aby nový film propojila se staršími, ale zatím netušíme, kdo to bude. Fanoušci uvažovali, že by se mohlo jednat o příběh Barbie a Kena, ale jelikož Sony točí vlastní Barbie film, je tato verze nepravděpodobná.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • trocha matematiky (wuxia, 06.03.2015 18:52) Reagovat

    2015-1995=20

    • Re: trocha matematiky (Jan Vohralík, 06.03.2015 22:07) Reagovat

      Ale ten film bude v kinech v roce 2017. Což z toho dělá 22 let.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY