Kdo si zahraje Gastona a Zvíře s Kráskou Emmou Watson?

Vydáno: 05.03.2015 12:00 - | foto: Picturehouse

Už delší dobu víme, že v novém disneyovském filmu na motivy celosvětově známé francouzské pohádky Kráska a zvíře si titulní roli zahraje Emma Watson. Nyní bylo odtajněno, kdo ztvární další důležité role.
Luke Evans ve filmu Hobit: Šmakova dračí poušť / The Hobbit: The Desolation of SmaugPomocí Facebooku nám v lednu tohoto roku Emma Watson (sága Harry PotterBling Ring: Jako VIPky) sdělila své nadšení, že si zahraje Krásku/Belle v další z tolika filmových verzí pohádky Kráska a zvíře, že už je nejde ani spočítat. Snímek si nepřekvapivě ponechává tradiční jméno Beauty and the Beast. Režie tohoto romantického fantasy muzikálu se ujal Bill Condon, držitel Oscara za film Bohové a monstra a režisér posledního dvojdílu ságy Stmívání Rozbřesk.

Druhého ze zamilovaného páru, Zvíře, ztvární herec známý hlavně díky anglickému seriálu Panství Downton a poměrně novému filmu Noc v muzeu: Tajemství hrobky. Jeho jméno je Dan Stevens. Největšímu protivníkovi samotného Zvířete propůjčí svou tvář Luke Evans (Hobit: Šmakova dračí poušťDrákula: Neznámá legenda). Poslední členkou obsazení, jejíž účast na filmu však ještě nebyla potvrzena, je Emma Thompson, která už se na plátně objevila s Emmou Watson jako učitelka Sybila Trelawney v Harrym Potterovi. Ta by měla propůjčit svůj hlas oživlé konvičce na zámku, který obývá Zvíře, se jménem paní Pottsová.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY