Vladimír Michálek natáčí pro HBO novou kriminální sérii

Vydáno: 03.03.2015 12:43 - Martin Bubrín | foto: foto HBO – Nikolas Tušl ©

Česká pobočka společnosti HBO Europe chystá svou čtvrtou originální produkci - po úspěšných seriálech Terapie, Až po uši a ceněné minisérii Hořící keř začíná natáčet také kriminální sérii s názvem Mamon.
Společnost HBO Europe pokračuje ve své kvalitní české hrané tvorbě již čtvrtou originální produkcí, kterou začíná dnešním dnem natáčet režisér Vladimír Michálek (Je třeba zabít Sekala, Babí léto, O rodičích a dětech). Seriál s pracovním názvem Mamon je šestidílnou kriminální sérií, jež vychází ze stejnojmenného úspěšného norského formátu, žánrově zařaditelnou ke kánonu mysteriózních thrillerů. Natáčení, které produkčně zaštiťuje společnost Bionaut, bude probíhat po dobu 75 dní na českých a evropských lokacích, přičemž v hlavní roli se představí herecká dvojice Matěj Hádek a Eva Leimbergerová.

Oficiální synopse zní takto: "Hlavním hrdinou příběhu je novinář, který se zabývá kauzou kolem významného státem řízeného podniku. Při zajišťování podkladů ke vznikající reportáži narazí novinář na kontroverzní informace týkající se jeho vlastního bratra, který je do skandálního případu osobně zapleten." HBO Europe navazuje tímto seriálem na sérii úspěšných originálních projektů jako ceněné psychologické drama Terapie s Karlem Rodenem, dobovou minisérii Hořící keř, která loni získala rekordních jedenáct Českých lvů, nebo hvězdně obsazený vztahový seriál Jana Hřebejka Až po uši, jenž je zároveň divácky nejúspěšnějším počinem v historii HBO.

Fotografie z prvního natáčecího dne najdete výše v galerii.

© foto HBO – Nikolas Tušl


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY