Wayward Pines: Shyamalanův tajemný seriál v novém traileru

Vydáno: 20.02.2015 11:03 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Režisér M. Night Shyamalan natočil pilotní díl a produkoval nový seriál Wayward Pines pojednávající o záhadné vraždě v malém americkém městečku. Čeká nás nástupce Twin Peaks?
Posledních několik filmů M. Night Shyamalana jako Poslední vládce větru nebo Po zániku Země platilo nejen za obří propadáky, ale zároveň filmy, s nimiž režisér brilantního Šestého smyslu nebo Vyvoleného dokázal bodovat i na Zlatých malinách. Letos se však vrací - jednak s novým filmem, který bude návratem k jeho nízkorozpočtovým počátkům a také žánru thrilleru, jednak na obrazovky televize, kde uvede mysteriózní seriál Wayward Pines, u něhož stojí jako producent a režisér první epizody.

Nejen název, ale i prostředí a zápletka nenápadně připomene kultovní Lynchův seriál Městečko Twin Peaks. Posuďte sami: do městečka Wayward Pines přijede tajný agent Ethan Burke (Matt Dillon) vyšetřovat zmizení dvou pohřešovaných federálních agentů. Po chvíli pobytu však zjistí, že se možná odtamtud nedostane živý. Uvidíme, s čím přijde pilot, jenž bude mít premiéru 14. května, protože trailer rozhodně upoutá. 

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer seriálu Wayward Pines


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY