Dočkáme se pokračování Hulka?

Vydáno: 19.02.2015 09:12 - | foto: Marvel

Superhrdina Hulk byl ztvárněn už mnoha herci, teď má ale konečně někoho, kdo s rolí vydržel déle, Marka Ruffala, který ho letos hraje i v nových Avengers: Age Of Ultron. Mohl by tedy být nový film jen o Hulkovi?
Mark Ruffalo ve filmu Avengers / The Avengers
Rolí Hulka/Bruce Bannera si už prošli tři herci: Eric Bana ve filmu HulkEdward Norton ve snímku Neuvěřitelný Hulk a naposledy tuto postavu ztvárnil herec s italskými kořeny Mark Ruffalo ve filmu Avengers, kde spojil síly s dalšími superhrdiny a jehož pokračování nás čeká v kinech letos na jaře pod názvem Avengers: Age of Ultron.

V jednom rozhovoru se Ruffalo rozmluvil o budoucnosti Hulka, která je zatím ve hvězdách. Pro producenty je oříškem, jelikož se jedná o tak velkou (ne jen vzrůstem) a jedinečnou postavu, že může snadno zastínit jiné. Nejjednoduším řešením se zdá rozvíjení jeho příběhu v Avengers a samotné pokračování jako Hulk 3 zatím není jisté, jelikož by se příliš nelišilo od předchozích dílů. Ani Ruffalo ovšem zatím neví, jestli je tato možnost reálná, každopádně podle něj Hulk dospěl a má co nabídnout.

Komiksoví fanoušci se okamžitě pustili do spekulací a podle jejich názorů by při točení Hulka 3 bylo pravděpodobné, že Marvel natočí filmovou adaptaci komiksu Planet Hulk, na kterou navazuje World War Hulk. Tyto komiksy pojednávají o Hulkově cestě do vesmíru, jelikož je pro naši Zemi příliš velkým nebezpečím.

Podle mě by pokračování Hulkova příběhu samostatně už bylo nudné, dva filmy stačily, není nutné ničit jméno této postavy třetím nepovedeným pokusem vymačkat peníze. Ale jeho budoucnost mezi Avengers je mnohem zajímavější a zábavnou volbou.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY