Brutální komiksovka Deadpool nabírá obsazení

Vydáno: 17.02.2015 11:27 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Za rok do kin dorazí komiksový film, který bude mít na rozdíl od X-Menů eRkový rating. Snímek Deadpool s Ryanem Reynoldsem nyní nabírá další zajímavé herecké obsazení.
Gina Carano ve filmu Zkrat / HaywireShrňme si, co víme: na základě previzualizačního videa z Comic Conu se studio Fox rozhodlo, že dá zelenou filmu Deadpool. Ten se bude od ostatních komiksových filmů lišit eRkovým ratingem (čili drsnější mluvou a necenzurovaným násilím) a také prolamováním čtvrté stěny mezi filmem a divákem, protože Deadpool sám o sobě ví, že je komiksová postava. Hlavní roli ztvární Ryan Reynolds (ten si ho už zahrál v nepovedeném X-Men Origins: Wolverine), scénář napíšou Rhett Reese a Paul Wernick (G.I. Joe 2: Odveta, Zombieland), film natočí začínající Tim Miller, přičemž premiéra nás čeká 11. února 2016.

Nyní novinky: k Reynoldsovi, který ztvární bývalého vojáka, jemuž je diagnostikována rakovina, a během tajemného léčebného experimentu získá superschopnosti, se přidává ve vtipné vedlejší roli také T. J. Miller, v roli záporáka možná Ed Skrein, ale také Gina Carano. Bývalá profesionální zápasnice v MMA a herečka z filmů jako Zkrat nebo Rychle a zběsile 6, by měla ztvárnit postavu Angely Dust, mutantského uprchlíka, kterého se po drsném životu na ulici ujme právě Deadpool. 

Jelikož se film odehrává v univerzu X-Menů, můžeme prý čekat také menší cameo rolí - první potvrzenou je postava jménem Colossus. Další zřejmě budou přibývat.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY