Keanu Reeves bude znovu John Wick...a nejen to

Vydáno: 07.02.2015 11:08 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Keanu Reeves zažil v loňském akčňáku John Wick menší kariérní obrodu - v příštích letech ho proto uvidíme hned v několika snímcích jako například v dvojce Johna Wicka nebo novém filmu Nicholase Windinga Refna.
Keanu Reeves ve filmu John Wick / John WickNedávno jsme Keanu Reevese viděli v teaseru hororu Eliho Rotha Knock Knock, který byl k vidění na festivalu Sundance, letos chystá ještě thriller Daughter of God, to ale není vše. Ztvární hlavní roli v novém filmu Nicholase Windinga Refna The Neon Demon a velice otevřeně se také spekuluje o jeho návratu v druhém Johnu Wickovi. Možnost pokračování akčního filmu pro pejskaře v nedávném rozhovoru za příležitosti Blu-ray vydání zmínili režiséři Chad Stahelski a David Leitch. Přislíbili, že mají spoustu nápadů, jak ještě překonat laťku už tak vysoce nastavených akčních scén z prvního dílu, nejdůležitější je pro ně ale dobrý příběh a postava, takže je možné, že si na film ještě nějakou chvíli počkáme.

Ještě letos, nebo na začátku roku 2016 bychom však definitivně měli Reevese vidět v novém snímku režiséra kultovního Drive nebo Jen Bůh odpouští Nicolase Windinga Refna. The Neon Demon má být vlastně něco podobného jako Drive, ale jen s tím rozdílem, že tentokrát trochu zabrouzdá do žánru hororu - v titulní roli femme fatale uvidíme mladou Elle Fanning, nyní byla oficiálně ohlášena i další jména. Kromě Reevese se ve filmu objeví také Christina HendricksJena Malone nebo Abbey Lee.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY