Eastwood bude režírovat muzikál s Beyoncé

Vydáno: 21.01.2011 10:52 - Jana Bébarová | foto: Facebook tvůrce

Půjde o remake filmu Zrodila se hvězda
Clint Eastwood ve filmu Gran TorinoRežisérem dlouho připravovaného remaku hollywoodského muzikálu Zrodila se hvězda, v níž se pro hlavní ženskou rolí počítá se zpěvačkou Beyoncé Knowles, bude Clint Eastwood. Tvůrce, který loni oslavil osmdesátku a ani zdaleka nepolevuje na vysokém tempu své režijní dráhy, bude snímek v rámci vlastní produkční společnosti Malpaso rovněž produkovat.
Původní film o lesku a bídě šoubyznysu pochází již z roku 1937 a režíroval jej William A. Wellman. V rolích talentované Ester, jejíž sláva stoupá strmě vzhůru, zatímco její mentor Norman propadá alkoholu, se tehdy objevili Janet Gaynor a Fredric March. V druhé, asi nejznámější verzi, kterou v roce 1954 režíroval George Cukor, si zahrála Judy Garland a James Mason. A konečně třetí verze vznikla v období nového Hollywoodu (1976). V režii Franka Piersona tehdy ústřední dvojici ztvárnili Barbra Streisand a Kris Kristofferson.
Eastwoodova verze zatím roli hlavního mužského protagonisty obsazenou nemá, nicméně natáčení snímku by mělo začít ještě letos na podzim.
zdroj: Deadline


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY