Spin-off Star Wars bude mít v hlavní roli ženu

Vydáno: 21.01.2015 08:25 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Zatím nepojmenovaný spin-off Star Wars režírovaný Garethem Edwardsem (Godzilla) odhalil trojici kandidátek na hlavní roli. Kdo by si mohl zahrát v předpokládaném heist movie z předaleké Galaxie?
Rooney Mara ve filmu Muži, kteří nenávidí ženy / The Girl with the Dragon TattooSílu tentokrát neprobouzejme a zaměřme se pouze na plánovaný spin-off Garetha Edwardse. Ten dorazí v mezeře mezi sedmou a osmou epizodou Star Wars o Vánocích 2016 a údajně má jít o týmový heist movie, který by se měl točit okolo skupiny lovců odměn, jež se snaží ukrást plány první Hvězdy smrti. Server The Hollywood Reporter nyní přinesl zprávu, že hlavním hrdinou filmu bude žena a že je velmi pravděpodobné, že ji ztvární jedna z těchto tří kandidátek - Rooney Mara, Tatiana Maslany a Felicity Jones.

Což je jistě silný trojlístek, vezmeme-li v potaz, že první zmíněná ráda zkouší fyzicky náročné role (Muži, kteří nenávidí ženy), druhá je známá díky úspěšnému seriálu Orphan Black a třetí byla nedávno nominovaná na Oscara za snímek Teorie všeho. Ohledně Star Wars univerza jde však o další zajímavou zprávu, protože i druhý plánovaný film nebude mít typického hlavního představitele (tzn. mladého bělocha), který je blockbusterovou normou v Hollywoodu. 

Nepojmenovaný spin-off dorazí do kin 16. prosince 2016, následovaný Epizodou VIII Riana Johnsona o Vánocích 2017 a druhým spin-offem Joshe Tranka o Vánocích 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY