UPDATE: Sněhurka a lovec 2 má nového režiséra

Vydáno: 22.01.2015 19:30 - Martin Bubrín | foto: Bontonfilm

Sněhurka a lovec 2 není zrovna jeden z nejočekávanějších sequelů příštích let, jisté očekávání však vzbuzovalo jméno režiséra Franka Darabonta (Vykoupení z věznice Shawsahnk, Zelená míle).
Frank Darabont ve filmu Živí mrtví / The Walking Dead[Novým režisérem filmu se stal Cedric Nicolas-Troyan, původně trikař a režisér druhého štábu, který v současnosti připravuje také remake Highlandera.] Už původně to znělo zvláštně - režisér kultovního Vykoupení z věznice Shawshank a Zelené míle natočí pokračování fantasy Sněhurka a lovec, které se však bude jmenovat jen The Huntsman (Lovec). V titulní roli se měl vrátit Chris Hemsworth, Charlize Theron si měla zopakovat roli zlé čarodějnice a ve filmu se už neměla objevit Kristen Stewart coby Sněhurka. Jak by se režisér Darabontova formátu vypořádal se sequelem hollywoodského blockbusteru, se však nakonec nedozvíme, protože od projektu odstoupil. 

Server Deadline uvádí, že důvodem odchodu byly kreativní neshody se studiem. Což obecně není novinka, protože studia si ráda své nákladné projekty kontrolují a nenechají si do nich mluvit režiséry, kteří by do nich mohli vnést trochu "osobitosti" (viz například kauza Edgar Wright vs. Ant-Man). Nový režisér by měl být oznámen brzy, v minulosti byla například zmiňována jména jako Gavin O'Connor (Warrior) nebo Andres Muschietti (Mama).

Spolu s odchodem režiséra se však objevila i nová zpráva ohledně obsazení - k filmu se údajně připojí Emily Blunt v hlavní záporné roli Sněžné královny, které se chce pomstít za smrt své sestry Ravenny (Theron) z prvního dílu. The Huntsman dorazí do kin 12. dubna 2016.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY