Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Téma: Nejočekávanější filmy roku 2015, část IV. - další zajímavé filmy

Téma: Nejočekávanější filmy roku 2015, část IV. - další zajímavé filmy

Vydáno: 21.01.2015 17:00 v sekci Články | Publicistika - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Ve čtvrté části našeho celoročního výhledu filmů, které nás letos čekají a neminou, vám představíme některé "méně nápadné" tituly a také nejzajímavější animované kousky, které byste neměli přehlédnout.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Ve čtvrté části našeho celoročního výběru toho nejzajímavějšího, co nás v roce 2015 v kinech čeká, se zaměříme na to, "co zbylo". Tradičně sem spadají animované filmy, komedie a některé další zajímavé snímky, které se "nevešly" do předchozích částí. 

SpongeBob ve filmu: Houba na suchu (Paul TibbittMike Mitchell

Fotografie z filmu SpongeBob ve filmu: Houba na suchu / SpongeBob je mořská houba, která nosí kalhoty, bydlí v ananasu a dělá úžasné krabí hambáče u Křupavého kraba. Jeho dalším poznávacím znamením je, že ho milují děti na celém světě, protože je tělem i duší dobrodruh, který ke všemu přistupuje s humorem, někdy pořádně svérázným. Idyla skončila ve chvíli, kdy se magickým trikem zmocnil návodu na ty nejlepší hambáče pirát Hambivous (Antonio Banderas), zaparkoval svoji kocábku na pláži a proměnil ji ve stylový stánek s rychlým občerstvením. Všichni příznivci mluvíci houby, která se na plátně už jednou ocitla, ve filmu SpongeBob v kalhotách, se můžou zaradovat, neboť v únoru se jejich oblíbení hrdinové známí z televizního seriálu po celém světě vrátí opět v plné polní. 

Premiéra: 5. února

Originální trailer filmu SpongeBob ve filmu: Houba na suchu

Zvonilka a tvor Netvor (Steve Loter)

Fotografie z filmu Zvonilka a tvor Netvor / Tinker Bell and the Legend of the NeverBeastZvonilka a tvor Netvor je dalším ze strhujících dobrodružství Zvonilky a jejích vílích kamarádek. Veselá a talentovaná víla Chovatelka Fauna věří, že nelze soudit růži podle trní a že každý živý tvor je v jádru dobrý. A tak se spřátelí se záhadným tvorem, který je podle prastarých legend známý jako tvor Netvor. Zatímco Zvonilka a její vílí kamarádky nevědí, co si mají o záhadném zvířeti myslet, strážci Hvězdné roklinky, vílí Skauti, se rozhodnou magického tvora ulovit dřív, než přivolá na jejich společný domov zkázu. Fauna musí poslechnout své srdce a zariskovat, aby s pomocí svých vílích kamarádek záhadného tvora Netvora zachránila. Zvonilka a tvor Netvor je po loňské Zvonilce a pirátech dalším volným dílem ze série o pohádkových vílách pro ty nejmenší. 

Premiéra: 12. února

Originální trailer filmu Zvonilka a tvor Netvor

Ovečka Shaun ve filmu (Mark BurtonRichard Starzack)

Fotografie z filmu Ovečka Shaun ve filmu / Shaun the Sheep MovieOvečka Shaun bude další postavičkou, která se ze stejnojmenného oblíbeného televizního seriálu podívá vůbec poprvé na velká plátna v regulérní celovečerní délce příznačně ve filmu s názvem Ovečka Shaun ve filmu. Hlavní hrdinkou bude samozřejmě roztomilá ovečka Shaun, která nechtěně způsobí, že pan farmář opustí svou farmu. Shaun, pastevecký pes Bitzer, a vůbec celé ovčí stádo se proto musí vydat na nebezpečnou cestu do velkého města, aby svého pána přivedli domů. Animovaný film z britského animátorského studia Aardman je výjimečný tím, že není natočen digitálně, ale klasickou stop-motion technikou. Mark Burton, který tu debutuje jako režisér, byl doposud znám jako úspěšný scénárista (např. Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka, Gnomeo & Julie).

Premiéra: 26. února

Originální trailer filmu Ovečka Shaun ve filmu

Focus (Glenn FicarraJohn Requa)

Will Smith, Margot Robbie ve filmu  / FocusDvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka Nickyho, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky Jess (Margot Robbie), a když se ním příliš sblíží, rozejde se s ní. O tři roky později se jeho bývalá láska objeví v Buenos Aires a on je vyšachován ze hry, kterou sám rozehrál. Aby bylo vše ještě zamotanější, oba stejně nápaditě rozehrávají své podvody a oba chtějí podfouknout stejného miliardáře, majitele mezinárodního závodního týmu Garriga (Rodrigo Santoro). Focus může být příjemným překvapením režisérské dvojice, která má na svém kontě komediální drama I Love You Phillip Morris a romantickou Bláznivou, zatracenou lásku

Premiéra: 26. února

Český trailer filmu Focus


Asterix: Sídliště bohů (Alexandre AstierLouis Clichy)

Fotografie z filmu Asterix: Sídliště bohů / Astérix: Le domaine des dieuxJulius Caesar je bezesporu vynikající stratég a vojevůdce, který dosud nenašel přemožitele. Teď však narazil na Asterixe, Obelixe a jednu malou galskou vesnici, ukrytou v hlubokém lese, oplývajícím chutnými divočáky. Caesar má tentokrát geniální plán, jak se drzých Galů zbavit jednou provždy. Hustý les má být vykácen a nahrazen lesoparkem. Kolem vesnice má vyrůst moderní zástavba mramoráků (předchůdci dnešních paneláků). Podaří se Asterixovi a Obelixovi tenhle záludný modernizační plán překazit a v klidu si dát k večeři svou oblíbenou pečínku? Francouzský animák Asterix: Sídliště bohů je po hraných celovečerních filmech (např. Asterix a Obelix, Asterix a Kleopatra) návratem ke klasickému animovanému seriálu o dvou neohrožených galech bojujících proti římanům. V našich kinech se objeví pochopitelně v dabované verzi, ve které uslyšíte Pavla Trávníčka jako Asterixe a Jiřího Štěpničku jako Obelixe. Dále uslyšíte například Josefa CarduJiřího Mádla nebo Josefa Dvořáka a spoustu dalších. 

Premiéra: 5. března

Originální trailer filmu Asterix: Sídliště bohů


Vybíjená (Petr Nikolaev)

Ondřej Sokol, Richard Genzer, Michal Suchánek ve filmu  / VybíjenáVybíjená je návratem režiséra Petra Nikolaeva jak k žánru komedie, tak i k Michalu Vieweghovi, podle kterého už před lety natočil velmi úspěšná Báječna léta pod psa. Román Vybíjená vydal jeden z nejčtenějších domácích autorů současnosti v roce 2004. V několika časových rovinách vypráví příběh spolužáků a začíná na abiturientském srazu gymnázia. V úloze tří kamarádů se objeví trio z televizního seriálu Partička - Michal SuchánekRichard Genzer a Ondřej Sokol. V úloze krásky Evy se ve dvou časových rovinách vystřídají dvě české modelky - Simona Krainová a Linda Bartošová. Pro Krainovou role znamená návrat před filmovou kameru po šestnácti letech od třetí části "policejní" série Byl jednou jeden polda. Ta se tu před kamerou setká i se svým filmovým partnerem z Kamaráda do deště II - Příběhu z Brooklynu Lukášem Vaculíkem

Premiéra: 12. března


Popelka (Kenneth Branagh)

Lily James ve filmu Popelka / CinderellaDěj Popelky asi netřeba nikomu více přibližovat a tak stačí jen uvést, že v moderní hrané adaptaci se Popelka jmenuje (zkráceně) Elka (Lily James) a její zlou macechu hraje Cate Blanchett. Prince, který se do Elky zamiluje, pak představuje Richard Madden a jako kouzelnou vílu kmotřičku uvidíme Helen Bonham Carter. Klasickou disneyovku v novém digitálním kabátě si vzal na starost (kdysi) shakespearovský specialista Kenneth Branagh, který se bude snažit napravit svou reputaci a naplnit pokladny kin lépe než v případě jeho Jacka Ryana: V utajení

Premiéra: 19. března

Český trailer filmu Popelka / Cinderella

Song of the Sea (Tomm Moore)

Fotografie z filmu  / Song of the SeaSong of the Sea je klasicky, ručně animovaným filmem na Oscara nominovaného režiséra Tomma Moorea (Brendan a tajemství Kellsu), který vznikl v evropské koprodukci, na níž se podílely Irsko, Dánsko, Belgie, Lucembursko a Francie.  V centru děje stojí stará keltská legenda o bytostech, které se dokáží měnit z tuleně v lidi. Jako je tomu u malé Saoirse, poslední ze "Selkies", jak jsou tato stvoření v irsko/skotských legendách nazývána. Dítě unikne z domova své babičky a vydá se na moře osvobodit pohádkové bytosti uvězněné v moderním světě. 

Premiéra: 26. března

Originální trailer filmu Song of the Sea

Konečně doma (Tim Johnson)

Fotografie z filmu Konečně doma / HomeZ dílny studia Dreamworks je počítačově animovaný snímek Konečně doma, ve kterém Zemi obsadí mimozemská rasa zvaná Boov. Hodný mimozemšťan Oha spolu s lidskou dívkou Tinou se pokusí jejich invazi zabránit a dát věci do pořádku. V originále tyto role namluvili Jim Parsons a Rihanna. Jelikož je to snímek určený hlavně dětem v doprovodu rodičů, bude jako ostatně většina animáků nadabován. 

Premiéra: 26. března

Originální trailer filmu Konečně doma

Annie (Will Gluck)

Cameron Diaz, Jamie Foxx, Quvenzhané Wallis ve filmu  / AnnieAnnie (Quvenzhané Wallis), kterou její rodiče jako malou opustili s příslibem, že se pro ni jednoho dne vrátí, ztrpčuje život její zlá pěstounka, slečna Hannigan (Cameron Diaz). Když se ale za velmi průhledných okolností odhodlaný podnikatel a kandidát na pozici starosty New Yorku Will Stacks (Jamie Foxx) na doporučení své geniální viceprezidentky Grace (Rose Byrne) a rafinovaného a vychytralého poradce Guye (Bobby Cannavale) rozhodne Annie ujmout, jedná se o krok, který jí změní celý život. Stacks je přesvědčen o tom, že je pro Annie spásou, ale vzhledem k její sebejisté a vždy optimistické povaze je docela klidně možné, že tomu bude přesně naopak. Muzikálová Annie už nějaký ten týden figuruje v žebříčku komerčně úspěšných snímků v USA. Otázkou je, nakolik tato zřejmě kýčovitá podívaná bude zajímat českého diváka.

Premiéra: zrušena

Oficiální trailer filmu Annie

Čarovný les (Rob Marshall)

Anna Kendrick ve filmu Čarovný les / Into the WoodsČarovný les představuje klasické pohádkové příběhy Popelky, Červené Karkulky, Jacka a fazolového stonku a Lociky - ty všechny spojené v původním příběhu, ve kterém se dále objevuje pekař se svou ženou a přáním založit rodinu, a také zlá čarodějnice, která na oba manžele uvrhla kletbu. Čarovný les je moderním zpracováním oblíbených pohádek bratří Grimmů, ve kterém se protínají příběhy hned několika z nich, a který ukazuje, jaké důsledky mají přání a poslání jejich postav. V hlavních rolích uvidíme a možná i uslyšíme Meryl Streep jako čarodějnici, Annu Kendrick (Popelka), Emily Blunt nebo Johnnyho Deppa jako zlého vlka. Mimochodem, fantasy muzikál Čarovný les až nápadně připomíná domácí Tři bratry

Premiéra: 2. dubna

Oficiální trailer filmu Čarovný les

Dokonalý svědek s.r.o. (Jeremy Garelick)

Kevin Hart, Josh Gad ve filmu Dokonalý svědek s.r.o. / The Wedding RingerKomedie o tom, kterak se má ženit nesmělý Doug Harris (Josh Gad) se svou nastávající Gretchen (Kaley Cuoco), ale chybí mu svědek. Doug si tedy najme falešného svědka Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele firmy na "dokonalé svědky" a zbytek si můžete domyslet. V této svatební taškařici půjde především o další exhibici černošského komika Kevina Harta. Mnoho neprozradí ani jméno debutujícího režiséra Jeremyho Garelicka.  

Premiéra: zrušena

Originální trailer filmu Dokonalý svěděk s.r.o.

Ladíme 2 (Elizabeth Banks)

Fotografie z filmu Ladíme 2 / Pitch Perfect 2Představitelka Gail Elizabeth Banks z hudební teenagerské komedie Ladíme! se rozhodla, že pokračování vezme do svých rukou a natočila ho jako svůj režijní debut. Tentokrát a capella sboristky vstupují do mezinárodní soutěže, kterou ještě žádný americký tým nevyhrál. Opět uvidíte mimo jiné Annu Kendrick nebo Brittany Snow. K hereckému ansámblu se tu nově připojuje Hailee Steinfeld. Chybět nebude ani sama režisérka v roli komentátorky pěveckých soubojů. 

Premiéra: 14. května

Originální trailer filmu Ladíme 2

 
Život je život (Milan Cieslar)

Fotografie z natáčení filmu Život je život / Život je život"Jde o takovou komedii ze života, parodii na filmy s Jamesem Bondem," prozradil o nové bláznivé komedii režiséra Milana Cieslara produkční filmu Viktor Meyer. Ústřední manželskou dvojici hrají Ondřej Vetchý a Simona Stašová, kteří si totožnou situaci vyzkoušeli už před dvěma lety ve filmu stejného autorského týmu s názvem Láska je láska. Právě kolem nich se točí celý příběh i nyní. Uvidíme tu také Miroslava Táborského nebo Terezu Voříškovou. Film se natáčel v Praze, ale i na zámku v Ploskovicích. „Klidnější záběry ze života uťáplého policisty jsme natáčeli hlavně v Praze. Ploskovice se staly dějištěm až pro ty zběsilé scény z jeho představ," prozradila PR manažerka filmu Gábina Vágner.

Premiéra: 21. května


Monster Trucks (Chris Wedge)

Že diváci auta milují v jakékoliv podobě, je zřejmé, ať už jde o veleúspěšnou sérii Transformes, animovaná Auta. Studio Paramount to dobře ví a tak se rozhodlo, že zkusí nastartovat zcela novou značku v podobě Monster trucks. V hlavních rolích se tedy představí auta na obřích kolech a mělo by jít o kombinaci hraného a animovaného filmu. Rozpočet nikoliv zanedbatelný, ale rovnou stomilionový. Režie se ujal Chris Wedge (Království lesních strážců), scénář napsali Jonathan Aibel a Glenn Berger

Premiéra: 24. prosince


V hlavě (Peter Docter)

Fotografie z filmu V hlavě / Inside OutNová pixarovka se jmenuje V hlavě a natočil ji Peter Docter (Vzhůru do oblak). Hlavní postavou tu je malá holčička Riley a její personifikované emoce - Radost, Strach, Hněv, Znechucení a Smutek. Holčička se musí vyrovnat se stěhováním z amerického Středozápadu do San Francisca a zvyknout si na nové prostředí, školu i přátele. Určitě by ale nemělo jít, i přes převahu negativních emocí, o nějakou "depkárnu", ale o pořádnou švandu. Koneckonců jedná se o animák určený pro celou rodinu a hlavně pro děti. 

Premiéra: 9. července

Oficiální trailer filmu V hlavě

 

Mimoňové (Kyle BaldaPierre Coffin)

Fotografie z filmu Mimoňové / MinionsDalší animák na obzoru si říká Mimoňové. Jde zároveň o prequel i spin-off filmů Já, padouch a Já padouch 2Mimoňové nám poví, jak se žluté bytosti "fazoláků" vůbec dostaly na svět. Poté, co nás origin story provede různými historickými etapami, kde mimoňové vždy vyhledávali někoho, komu sloužit, se začne soustředit na ústřední trojici Stuarta, Kevina a Boba, kteří se vydají v šedesátých letech hledat do New Yorku prvního opravdového padoucha. Tím bude Scarlett Overkill v originále s hlasem Sandry Bullock

Premiéra: 25. června

Oficiální trailer filmu Mimoňové

Méďa 2 (Seth MacFarlane)

Fotografie z filmu Méďa / TedTři roky po úspěšném Méďovi tu máme sequel jednoduše nazvaný Méďa 2. Zápletka je zatím neznámá, takže zbývá jen zmínit herecké obsazení. Kromě režiséra a hlavního představitele z minulého dílu Marka Wahlberga uvidíme hned několik nováčků, kterými budou Amanda SeyfriedMorgan Freeman a Liam Neeson

Premiéra: 2. července


Vykolejená (Judd Apatow

Judd Apatow, Amy Schumer, Bill Hader při natáčení filmu  / TrainwreckPodobně jako u druhého Méďi i u novinky, která dosud nemá stanovený český název, se informace o zápletce drží pod pokličkou. Víme jen, že půjde o komedii, jejíž scénář napsala herečka a nyní i debutující scenáristka Amy Schumer. V hlavních rolích uvidíme Daniela Radcliffa a Brie Larson. Dále uvidíme Tildu Swinton nebo Randalla Parka

Premiéra: 13. srpna


Špión (Paul Feig)

Banner filmu Špión / SpyŠpiónská komedie Paula Feiga (Drsňačky) je o agentce a specialistce CIA, která se nabídne jako dobrovolnice do nebezpečné mise týkající se obchodu se zbraněmi. V přestrojení a v tajné misi se objeví Melissa McCarthy a po jejím boku uvidíme třeba Rose ByrneJasona Stathama nebo Jude Lawa. Právě atraktivní herecké obsazení bude hlavním lákadlem této nenáročné letní oddechovky, jejíž natáčení probíhalo převážně v maďarské Budapešti.

Premiéra: 4. června


Hotel Transylvania 2 (Genndy Tartakovsky)

Fotografie z filmu  / Hotel Transylvania 2Tři roky starý animák Hotel Transylvánie měl celosvětově vcelku slušný úspěch, proto jeho režisér, animátor ruského původu natočil logicky jeho pokračování. Opět se tedy setkáte s hrabětem Drákulou, majitelem a vlastníkem Hotelu Transylvánie, ve kterém uspořádá rodinné setkání. Nebude chybět ani jeho upíří dcera Mavis a dostaví se i Drákulův otec Vlad. 

Premiéra: 24. září

Oficiální trailer filmu Hotel Transylvania 2


The Good Dinosaur (Peter Sohn

Fotografie z filmu  / The Good DinosaurDruhou letošní pixarovkou bude po V hlavě tradičnější film o dinosaurech zatím s názvem The Good Dinosaur. V zápletce se bude řešit odvěká otázka, co by se stalo, kdyby pravěcí ještěři nevyhynuli? Hlavní "postavou" tu bude apatosaurus Arlo, který se spřátelí s lidským chlapcem Spotem. Pixarovku zaštítil Disney a režíruje ji Peter Sohn, který zatím natočil jen animovaný kraťas Polojasno. Sohn dosud pracoval u Pixara jako animátor. 

Premiéra: 26. listopadu


Malý princ (Mark Osborne)

Fotografie z filmu  / The Little Prince
Posledním titulem vybraným do tohoto článku bude francouzský animák podle kultovní dětské knížky Malý princ. Půjde o kombinaci klasické stop-animace i počítačů. Jako režisér je uveden Mark Osborne, který spolunatočil animovanou Kung-fu pandu. A ačkoliv se jedná o francouzskou produkci, namluven bude v angličtině hlasy Jamese FrancaMarion Cotillard a dalších známých herců. Ty však stejně jako u ostatních animovaných filmů nahradí český dabing. 

Premiéra:
3. prosince

Originální trailer filmu Malý princ

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Top 20 ČR: 11. týden
Top 20 ČR: Na Duně je Sladký život V českých kinech se stále chodí na pouštní spektákl Duna a k tomu se hojně navštěvovanou stala i nová komedie Sladký život. čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 07:41 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 11. víkend
Box office: Kung Fu Panda a Duna vládnou V kinech vládnou Kung Fu Panda 4 a Duna. Tento blockbuster bude letos prvním snímkem, který pokoří magickou hranici půl miliardy. čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Bruce Willis
Portrét: Kluk, který se odnaučil koktat Bruce Willis brzy oslaví narozeniny. Kariéru herce, který patří k největším hvězdám stříbrného plátna, ukončila před dvěma roky nemoc. čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:30 v sekci Články | Publicistika
0
Sladký život 3/10
Recenze: V romantické komedii Sladký život napraví hokejistu transplantace ženského srdce Profesionální hokejista musí po infarktu ukončit sportovní kariéru. Rozhodne se vypátrat identitu dárkyně srdce, které mu bylo transplantováno, a zamiluje se do doktorky, jenž onu transplantaci provedla. čtěte zde
Vydáno: 16.03.2024 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
TV tipy: 15. 3. 2024 - 21. 3. 2024
TV tipy: Rozpolcená Godzilla odhaluje Brumbálova tajemství a zápasí s Kongem Druhá polovina března začíná v televizích poměrně zajímavě, protože nabízí hned několik premiér. K těm nejlepším patří thriller Rozpolcený, své diváky si ale určitě najde i ne tak chválený souboj monster Godzilla vs. Kong.... čtěte zde
Vydáno: 15.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Trailer: Ezra (15.03.2024 10:30 v Novinky | Trailery)
- Boj o vzduch ve filmu Breathe (14.03.2024 12:30 v Novinky | Trailery)
- Kinopremiéry: Sladký život Monty Pythonů narušilo neviditelné zlo (13.03.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Ve čtyřech pokojích nikdo neuslyší vřískot Papá Hemingwaye (08.03.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kinopremiéry: Protivná sprostá kung fu panda vyzvala železné bratry (06.03.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Trailer: Nezlomní (01.03.2024 09:30 v Novinky | Trailery)
- Trailer: Borderlands (22.02.2024 09:30 v Novinky | Trailery)
- Ridley Scott natočí film o Bee Gees (16.02.2024 08:30 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Sněhurka provedla poslední loupež a žije šťastně až na věky (09.02.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kinopremiéry: Pianista bere na Noemovu archu Frantu mimozemšťana (07.02.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Na Amistadu sledují knihy smrti očima Tammy Faye (02.02.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Kinopremiéry: Tajný agent Argylle má jen jeden život (31.01.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Přátelé z dovolené mají těžký život a tvoří řetěz bláznů (26.01.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Oscar 2024: nominace na nejlepší filmy roku vyhlášeny (24.01.2024 09:00 v Novinky | Zprávy)
- Trailer: Kosmonaut z Čech (16.01.2024 17:27 v Novinky | Trailery)
- Téma: Nejlepší filmy a seriály roku 2023 podle Filmserveru (14.01.2024 10:30 v Články | Publicistika)
- TV tipy: 28 dní s Benedettou a rok se Salingerem (12.01.2024 07:30 v Radar | TV tipy)

PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

Duna: Část druhá
8/10

Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu