Jane Got a Gun: odkládaný western konečně míří do kin

Vydáno: 05.01.2015 11:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Podívejte se na první fotografie odkládaného ženského westernu, který byl natočen už v roce 2013. Snímek Jane Got a Gun v hlavní roli s Natalií Portman režíroval Gavin O'Connor (Warrior).
Ženský western Jane Got a Gun byl natočen už v roce 2013, kvůli problémové produkci se do kin však podívá až letos...snad. Premiéra je v USA naplánována na 2. září, u nás snímek s názvem Pistolnice Jane zřejmě bude také, ale zatím nemá stanovené datum premiéry. Proč se uvedení tak zdrželo? Westernový thriller měla totiž původně točit režisérka Lynne Ramsay, ta se však hned na začátku natáčení neshodla s producenty a film opustila. Na její místo poté nastoupil Gavin O'Connor (Warrior), ten se zase potýkal hlavně s neposlušným castingem - film totiž během produkce opustili Michael Fassbender, Jude Law nebo Bradley Cooper.

Zmíněné herce nakonec nadobro vystřídali Joel Edgerton a Ewan McGregor. Oficiální synopse filmu zní takto: "Mladá a krásná Jane (Natalie Portman) je manželkou toho nejhoršího zloducha ve městě. Když se jednoho dne její manžel Bill (Noah Emmerich) obrátí proti vlastnímu gangu a vrátí se domů těžce postřelen, Jane ví, že je čas oprášit svou zbraň. Obrátí se na svého bývalého milence Dana Frosta (Joel Edgerton), aby jí pomohl ochránit farmu před pomstou Billova bývalého gangu. Zatímco Jane a Dan chytají padouchy do důmyslných pastí, staré city se začnou probouzet."

Fotografie naleznete výše v galerii.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY