První foto: Jak vypadá protivník Ant-Mana?

Vydáno: 30.12.2014 11:21 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

V červenci příštího roku dorazí do kin nová marvelovka Ant-Man o superhrdinovi, který dokáže libovolně měnit svou velikost. Nový banner nyní odhalil podobu jeho úhlavního protivníka Yellowjacketa.
Více než dva měsíce po druhých Avengers si svou premiéru v kinech odbude i nový superhrdina Ant-Man, původně jeden ze zakládajících členů Avengers, který svůj sólový projekt dostává až nyní. Film měl nejdříve režírovat Edgar Wright, po neshodách se studiem však nakonec odstoupil a na jeho místo nastoupil Peyton Reed - v příběhu, který by měl žánrově spadat pod tzv. heist movie (v jeho centru bude loupež), se setkáme s podvodníčkem Scottem Langem (Paul Rudd), kterého bývalý Ant-Man Hank Pym (Michael Douglas) vycvičí jako svého následovníka, jeho dcerou Janet van Dyne (Evangeline Lilly), do níž se Scott zamiluje, a záporákem jménem Yellowjacket (Corey Stoll).

Ten nyní odhaluje svou oficiální podobu na nově zveřejněném banneru, který značí, že bude stejně jako Ant-Man vlastnit zmenšovací oblek. Zda bude finální bitva probíhat mezi armádami mravenců, se dozvíme 16. července příštího roku, malý náznak bychom mohli dostat v traileru, který by mohl dorazit už začátkem ledna.

Celý banner najdete v galerii výše.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY