A Little Chaos: Snape režíruje v prvním traileru

Vydáno: 20.12.2014 11:26 - Vratislav Šálek | foto: facebook tvůrce

Alan Rickman si režii filmu vyzkoušel už v roce 1997 - jeho druhý snímek A Little Chaos, v němž hlavní roli ztvárňuje Kate Winslet, je dobovým dramatem odehrávajícím se na dvoře krále Ludvíka XIV.
Představitel Hanse Grubera z první Smrtonosné pasti nebo profesora Severuse Snapa ze série o Harrym Potterovi svůj dosud jediný režijní počin natočil v roce 1997 a od té doby se věnoval "jen" hraní. Až v roce 2015 se to změní, neboť tehdy nám Alan Rickman představí svou druhou režijní práci, romantické komediální drama A Little Chaos, jehož hlavní hrdinkou je květinářka a zahradnice, která má vytvořit zlatem lemovanou zahradu ve Versailles.

Trailer sice není nikterak strhující ani překvapivý, na druhou stranu ale láká na poctivou kostýmní a výpravnou historickou podívanou, v níž se nezapře autorova láska k divadlu. Nadšeni z něj budou především milovníci oldschoolu, protože po jeho zhlédnutí to vypadá, že půjde o staromódní žánrovku, v níž budou hrát prim kulisy, dialogy, prostředí Francie z doby Ludvíka XIV. a samozřejmě herecké výkony, které obstarají především Kate Winslet v hlavní roli a Alan Rickman nebo Stanley Tucci v těch vedlejších.

Česká premiéra zatím stanovena není, ta slovenská by se ale měla uskutečnit 16. dubna 2015.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete tři fotografie.

Originální trailer filmu A Little Chaos


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY