Pixels: Pac Man a další ničí Zemi na prvních plakátech

Vydáno: 16.12.2014 18:36 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Příští rok do kin v záplavě pokračování také dorazí blockbuster Pixels, v němž se klasické postavy z arkádových her rozhodnou zaútočit na Zemi. Invazijní sci-fi nyní odhaluje první plakáty.
O spojení herní nostalgie 8-bitových her a sci-fi blockbusteru pro celou rodinu se příští rok pokusí režisér Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter 1 a 2). Jeho nejnovější snímek Pixels je založen na krátkometrážním počinu Pixely z roku 2010, který natočil Patrick Jean. Premisa je přitom jednoduchá - na Zemi zaútočí známé postavy z arkádových her a začnou vše proměňovat v pixely. Zatímco však kraťas byl pouhou přehlídkou možností daného světa, ve filmu, jenž dorazí do kin 13. srpna příštího roku, se Pac Manovi, Donkey Kongovi, Tetrisu nebo Space Invaders postaví čtveřice šampionů arkádových her, jejichž úkol je jednoduchý: zachránit Zemi.

V těchto rolích se představí Adam SandlerMichelle MonaghanJosh Gad a Peter Dinklage. Ty ale pětice právě zveřejněných plakátů nezajímá, protože se soustředí na hlavní atrakce filmu, a to pixelové giganty požírající/ničící známá světová města. Uvidíme, zda ještě před Vánoci dorazí trailer, ale už teď můžeme říci, že půjde příští léto o vskutku ojedinělou podívanou.

Plakáty najdete výše v galerii. Níže se podívejte také na krátký snímek, kterým je Pixels inspirován.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY