Kirsten Dunst míří do druhé řady seriálového hitu Fargo

Vydáno: 11.12.2014 09:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Letošní rok byl silným co se týče kvalitních seriálů a jedním z nich je také Fargo. Původně vysmívaný remake filmu bratří Coenů se však proměnil v jedno z největších překvapení sezóny - a druhá série už je na cestě.
Jesse Plemons ve filmu Bitevní loď / BattleshipPokud bychom měli zhotovit žebříček nejlepších seriálů letošního roku, Fargo by se jistě nacházelo na předních pozicích. Původně skepticky vyhlížený remake klasiky bratří Coenů se však originálem jen inspiroval a z hlediska desetidílné sezóny šel vlastní cestou a na scénu přivedl jak chytré dějové zvraty, absurdní poetiku a také nezapomenutelné charaktery v podaní Martina Freemana a Billyho Boba Thortona. Kdo je vystřídá v druhé sérii antologie?

Stanice FX právě oficiálně ohlásila, že v druhé sezóně seriálu uvidíme Kirsten Dunst a Jesseho Plemonse (Perníkový táta) - první jmenovaná ztvární postavu Penny Blomquist, kosmetičku s velkými sny, která se snaží příjít na to, kdo skutečně je, druhý zase jejího manžela Eda, pomocného řezníka snažícího se podpořit svou manželku, i když ji nechápe. A o čem že druhé Fargo bude? Vzhledem k tomu, že jde o antologii, tak nás nečeká pokračování příběhu první sezóny - místo toho se vydáme do roku 1979 a městečka Sioux Falls v Jižní Dakotě.

Fotografie z filmu  / FargoPokud vám dané místo něco říká, nejspíše jste při sledování první série dávali pozor. Jedná se totiž o místo z vyprávění vysloužilého policisty Lou Solversona (Keith Carradine), který v něm zminil jeden strašlivý případ, na nějž stále nemůže zapomenout. V hlavní roli tedy uvidíme jeho mladší já, které se vrací z Vietnamu, a začíná jej řešit.

Seriál se začíná natáčet příští rok v lednu a na televizní obrazovky dorazí na podzim 2015. Kromě dvou již obsazených herců se mluví ještě o Nicku Offermanovi a Jeffrey Donovanovi.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY