Joseph Gordon-Levitt dělá Chůzi po laně v prvním traileru

Vydáno: 09.12.2014 17:39 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Nový snímek Roberta Zemeckise (Návrat do budoucnosti, Forrest Gump) vypráví skutečný příběh Phillipa Petita, který roku 1974 přešel bez jištění po laně mezi dvojčaty Světového obchodního centra.
Životopisné drama natočené v IMAX 3D? Robert Zemeckis ví, jak upoutat pozornost ke svému nejnovějšímu počinu, který vypráví neskutečný příběh podle skutečných událostí z roku 1974, kdy Phillip Petit přešel na laně mezi dvěma věžemi Světového obchodního centra. Zatímco oscarový dokument Muž na laně se spíše soustředil na přípravy onoho "zločinu", který se zapsal do historie, aktuální snímek Chůze po laně se bude po vzoru názvu spíše zabývat samotným aktem dramatického přechodu, z něhož nebyly dochovány žádné záběry.

I na malé ploše monitoru dokáže trailer (nebo možná teaser, protože se skládá z jedné scény) pořádně pocukat nervy a pokud máte strach z výšek, tak ještě více. Takový divák by jistě neměl co pohledávat v kině IMAX, kam tato 3D podívaná dorazí až v říjnu roku 2015 - představte si totiž scénu lezení z Mission: Impossible - Ghost Protocol a natáhněte ji na dvě hodiny. Budeme Zemeckise méně než za rok adorovat, nebo nenávidět?

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete dvě fotografie a plakát.

Originální trailer filmu Chůze po laně


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY