První trailer Terminator: Genisys vrací na scénu T-800

Vydáno: 04.12.2014 20:13 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Terminator: Genisys je částečně rebootem, částečně pokračováním známé sci-fi série. V traileru na pátý díl se vrací jak známé prvky (Arnold, T-1000), tak i nová vylepšení.
"Reset the Future," stojí na plakátu k očekávanému pokračování sci-fi série Terminátor. Její pátý díl s podtitulem Genisys tak po vzoru taglinu rebootuje celou franšízu, která započala roku 1984 nyní již klasickým sci-fi Jamese Camerona. I v nadcházejícím filmu pošle John Connor (Jason Clarke) z postapokalyptické budoucnosti vycvičeného vojáka Kylea Reese (Jai Courtney), aby zachránil jeho matku Sarah Connor (Emilia Clarke) ze spárů vraždícího stroje Terminátora. Najde tam ale něco úplně jiného - čímž film Alana Taylora (Thor: Temný svět) vystupuje z pouhé nápodoby originálu a vydává se dosud neprobádanou cestou.

Zamrzí však, že se studio Paramount snaží prodat film skrze průměrné CGI, druhořadě vypadající akční scény a okaté upomínání na původní dvojici filmů (použití stejný hlášek, přítomnost vylepšeného T-1000 apod). Ano, trailer může klamat tělem, ale přeci jen dobrého půl roku dopředu svou funkci, a to nalákání do kina a zařazení na seznam must-see titulů, neplní zrovna nejlépe. Jako lehce béčkové sci-fi by to bylo zřejmě v pořádku, jako pokračování slavné série upoutávka vybízí k lehkému skepticismu. A to navzdory nezklamávajícímu Arnoldovi.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete nový plakát.

Originální trailer filmu Terminator: Genisys


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY