Jude Law chce zabít Krále Artuše

Vydáno: 17.11.2014 14:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Režisér Guy Ritchie plánuje na rok 2016 první díl nové fantasy franšízy, která bude vycházet z artušovské legendy Rytíři kulatého stolu. Po Charliem Hunnamovi se k sérii přidává i Jude Law v roli záporáka.
Jude Law ve filmu  / Black SeaJude Law znovu spojí síly s režisérem Guyem Ritchiem, ale nebude se jednat o další díl Sherlocka Holmese. Místo toho si zahraje hlavního záporáka v jeho nadcházejícím filmu Knights of the Roundtable: King Arthur, který dorazí do kin 22. července 2016 - ten bude novodobým převyprávěním artušovské legendy s fantasy nádechem, jež je plánováno jako počátek mnohem rozsáhlejší šestidílné série. Artuše si zahraje Charlie Hunnam, s projektem byli spojováni i Joel Kinnaman, Kit Harington nebo Idris Elba (měl si zahrát Merlina), ti ale film nakonec opustili.

Režisér se tedy v současné době schází s dalšími herci ohledně doobsazení klíčových rolí (obsazena byla ještě Astrid Bergès-Frisbey do role Guinevere). Co se týče Lawa, jeho role je zatím neznámá, spekuluje se, že by si mohl zahrát Mordreda - otázkou však zůstává, zda bude padouchem jen v prvním dílu, nebo v celé sérii. Herec byl v poslední době k vidění například v Grandhotelu Budapešť nebo krimi Dom Hemingway, příští rok ho uvidíme v ponorkovém thrilleru Black Sea.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY