Druhé Podfukáře podfoukne i Harry Potter

Vydáno: 06.11.2014 11:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Právě začalo natáčení pokračování kouzelnického heist movie Podfukáři. V druhém díle se ke známé lupičské bandě přidají také Daniel Radcliffe nebo Lizzy Caplan. O čem to celé bude?
Daniel Radcliffe ve filmu Žena v černém / The Woman in BlackNenáročná oddechovka Podfukáři si v kinech nevedla vůbec špatně - 350 milionů dolarů celosvětově je na středněrozpočtový snímek, který není součástí žádné franšízy, slušný výsledek. Druhý díl kouzelnického dobrodržství tedy byl na místě. V oficiální tiskové zprávě ho nyní potvrdilo studio Lionsgate, spolu s datem premiéry 10. června 2016, oficiální synopsí a hereckými přírůstky. Kdo se přidá k původnímu obsazení ve složení Michael CaineJesse EisenbergMark RuffaloMorgan FreemanWoody Harrelson a Dave Franco?

Jednak to bude Daniel Radcliffe, který ztvární Waltera, syna postavy Michaela Cainea, jednak Lizzy Caplan (seriál Masters of Sex), která v obsazení vystřídá Islu Fisher z prvního dílu. V blíže nespecifikované roli se ve filmu objeví také Jay Chou (Zelený sršeň) jako Li. A slibovaná zápletka? Objeví se nový nepřítel a hrdinové budou muset provést ještě větší loupež než minule.

Celé to dá dohromady režisér Jon M. Chu (G.I. Joe 2: Odveta), který střídá původního Louise Leterriera.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY