Avengers: Age of Ultron přibírá další překvapivé obsazení

Vydáno: 03.11.2014 11:47 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Upozorňujeme, že tato zpráva je čistě spoilerového duchu - nejnovější informace totiž hovoří o tom, že se k již nabitému hereckému obsazení v pokračování Avengers přidají i další. Čtěte na vlastní nebezpečí!
Tom Hiddleston ve filmu Thor: Temný svět / Thor: The Dark WorldByli jste varováni. Pokud jste již klikli na článek i navzdory upozorňujícímu perexu, tak nemá smysl s odhalením čekat až do druhého odstavce - v Avengers: Age of Ultron se objeví i Loki (Tom Hiddleston) a Heimdall (Idris Elba). V rozhovoru pro britský Telegraph to prozradil představitel asgardského strážce, jehož role byla více prokreslena právě v pokračování Thor: Temný svět.

Mají se spolu sice objevit jen v jedné, ale zato velmi důležité scéně spolu s Chrisem Hemsworthem (že by ta potitulková?), která by nám měla vysvětlit, co se stalo s Lokim po konci druhého Thora. I když je svým bratrem považován za mrtvého, tak víme, že se v závěrečném cliffhangeru objevil na Odinově trůnu - že by příprava Marvelu na závěrečný díl trilogie Thor: Ragnarok, v němž by s největší pravděpodobností měl padnout celý Asgard?

Otázek, jak Loki a Heimdall zapadnou do již vcelku postavami přeplěného příběhu, zkrátka vyvstává mnoho a je jasné, že na ně odpovědi dostaneme až 30. dubna v kinech. Tam Avengers, jak první trailer naznačuje, svedou boj se zatím nejmocnějším protivníkem, robotem Ultronem, který má choutky na ovládnutí světa.

Zdroj: Empire, Telegraph


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY