Rychle a zběsile 7: podívejte se na první trailer

Vydáno: 01.11.2014 21:24 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Rychle a zběsile 7 (v originále jen Furious 7) mělo dorazit do kin již letos, premiéry se však nakonec dočká až příští rok v dubnu. Co prozradil první trailer nadupaného pokračování?
James Wan je znám jako režisér hororů Saw: Hra o přežití, Insidious nebo V zajetí démonů, málokdo ale ví, že má za sebou i drsný revenge thriller Rozsudek smrti, v němž se Kevin Bacon vydal pomstít smrt svého syna. Smrt svého přítele (Hana, který zemřel v třetím díle Tokijská jízda rukou Jasona Stathama, samozřejmě) bude mstít i aktuální "zběsilá sedma" (aka originální název filmu Furious 7), která se představuje v prvním, typicky přepáleném traileru slibujícím oddechový akční výplach.

Vin Diesel, Paul Walker ve filmu Rychle a zběsile 7 / Furious 7Změna na postu režiséra (tvůrce tří dílů Justin Lin šel točit raději druhou sérii Temného případu) zatím moc znát nejde, možná je to ale tím, že Rychle a zběsile je filmová franšíza, kterou studio Universal v rámci kampaně nechce příliš odlišovat od ostatních dílů. Klasicky se tedy dočkáme úvodního trailerového přepadení (tentokrát autobusu, v předchozích dílech to byla cisterna nebo vlak), který poté přejde do vskutku zběsilé střihové montáže prezentující se jako "one last ride". 

Že se v těchto záběrech objevuje loni zesnulý Paul Walker v neustálém ohrožení života? Uvidíme, jak se s jeho napasováním do filmu tvůrci vypořádali - výsledek totiž vypadá, jakoby se pokousil spojit melodramatickou rodinnou linii šestky (bohužel) a těžkotonážní akční poetiku pětky (bohudík). Když člověk vidí Dwaynea Johnsona s rotačákem nebo highlight souboje Vin Diesel versus Jason Statham, jakoby svitla naděje, že nás po nevýrazném šestém díle bude čekat další povedený letní film.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete nový plakát.

Originální trailer filmu Rychle a zběsile 7


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY