Michael Bay se po Transformers vydá do Benghází

Vydáno: 02.11.2014 14:33 - Martin Bubrín | foto: Bontonfilm

Michael Bay je v posledních letech spojován pouze se sérií Transformers, zapomíná se však, že natočil i povedené krimi Pot a krev. Nyní dost možná natočí další "malý" snímek - politické drama z Libye.
Michael Bay při natáčení filmu Pot a krev / Pain & GainTransformers jsou možná přehlídkou otupujících atrakcí, ale jejich komerční úspěch jim upřít nelze. Čtyři díly jedné z nejúspěšnějších filmových franšíz současnosti natočil "Mr. Blockbuster" Michael Bay, který každým rokem hrozí, že sérii opustí a bude se soustředit raději na menší snímky. Po loňském Potu a krvi by mohlo takovým počinem být i politické drama podle skutečných událostí, které bude vyprávět o amerických obětech teroristického útoku v Libyi z roku 2012.

Snímek vychází z knižní předlohy 13 Hours: A Firsthand Account of What Really Happenned in Benghazi, kterou nedávno vydal spisovatel Mitchell Zuckoff. Ta popisuje události ohledně zabití amerického velvyslance J. Christophera Stevense a dalších amerických pracovníků při útocích proti CIA, které se odehrály 11. září 2012 v Libyi. Scénář filmu napíše Chuck Hogan, jenž se podílel na krimi Bena Afflecka Město nebo na nedávném upírském seriálu Guillerma del Tora The Strain. Bay by pak příběh šesti členů amerického bezpečnostního týmu, který měl v Libyi bránit své spolupracovníky, měl zfilmovat.

Jeví se vám režisér Transformers, Armageddon nebo Mizerů jak dobrá volba pro daný film?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • . (thornhill, 02.11.2014 16:33) Reagovat

    tam bude teda amerických vlajok

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY