Clerks III: Randal vrací úder

Vydáno: 31.10.2014 17:00 - | foto: facebook tvůrce

Ne, nejedná se o oficiální podtitul třetí části kultovní indie komedie Clerks, která je u nás známa pod dvěma různými názvy (Mladí muži za pultem, případně Podvodníci z New Jersey). O co tedy jde?
DVD obal filmu Clerks 2: Muži za pultem / Clerks IIO to, co prozradil režisér, scenárista a herec Kevin Smith ve svém Smodcastu, tj. vtipně přejmenovaném podcastu, tj. rozhlasovém (v jeho případě internetovém) pořadu (Kevin Smith přitom není jediný, který má vlastní podcast, viz "náš" o manželském procedurálu Zmizelá a o existenciální romanci Mapy ke hvězdám, resp. o tvůrcích snímků, dvou Davidech - Fincherovi a Cronenbergovi).

Představitel Tichého Boba si ke svému povídání přizval Jeffa Andersona, který v ClerksClerks 2 ztvárnil Randala. Řekl, že si svou roli zopakuje, protože se mu scénář ke třetí části zamlouval. A dodal, že trojka je někde mezi jedničkou a dvojkou, tj. docela potemnělou podívanou (jednička) a optimističtějším snímkem (dvojka). V jednom se ale prvnímu dílu přece jenom bude blížit, a to tím, že bude černobílá... alespoň prvních deset minut, možná po celou dobu.

A co měla znamenat reference k Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder? Smith řekl, že Clerks III má blízko k této části kdysi lucasovské ságy. Ne tím, že by se jednalo o prostřední díl, ale svou atmosférou. Natáčet by se mělo v černu příštího roku. 




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • ------------ (thornhill, 01.11.2014 11:50) Reagovat

    Clerks I & II patrí k tomu najlepšiemu čo Smith natočil. takže dúfajme že trojka hanbu neurobí:)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY