Video: Agentka Carter v prvním spotu chystaného seriálu

Vydáno: 30.10.2014 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Marvelu se nezbavíme ani dnes - vedle klipu k Avengers: Age of Ultron byl zveřejněn také první televizní spot k chystanému seriálu Agent Carter, který má navazovat na děj prvního Captaina Americy.
Marvel One-Shot: Agent Carter"Sometimes, the best man for a job...is a woman." Chytlavý slogan, který doprovází níže linkované video, pochází z chystaného seriálu Agent Carter, s nímž se hodlá studio Marvel již podruhé expandovat do televize. Po Agents of S.H.I.E.L.D. (kteří právě vstoupili do druhé sezóny) se dočkáme také spin-off příběhu, který bude navazovat na události filmu Captain America: První Avenger. Když agentka Peggy Carter (Hayley Atwell) ztratí svou životní lásku Stevea Rogerse (ten si klidně dovolí na několik desítek let zamrznout v ledu), je odvelena k nudné kancelářské práci jako většina žen své doby.

U stolu však dlouho nevydrží, protože ji kontaktuje Howard Stark (Dominic Cooper) a jeho komorník Edwin Jarvis (James D'Arcy) ohledně přísně tajné mise, jež spočívá v nalezení zbraní hromadného ničení. Seriál, jenž se bude odehrávat v roce 1946 a bude se v něm teprve formovat organizace S.H.I.E.L.D. (kdo kouká na "agenty", viděl Carter už v úvodní epizodě druhé sezóny), vstoupí na televizní obrazovky začátkem příštího roku.

Krátký spot zhlédněte níže.

TV spot #1 seriálu Agent Carter


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY