Black Widow ani Hulk vlastní film nedostanou

Vydáno: 29.10.2014 13:00 - Martin Bubrín | foto: Marvel

V seznamu ohlášených marvelovek se nevyskytovaly sólové projekty dvou oblíbených postav týmu Avengers - Black Widow a Hulka. Proč se s nimi, na rozdíl od ostatních, nepočítá do vlastního filmu?
Comic Con plakát filmu  / Avengers: Age of UltronBlack Widow a Hulk. Dvě postavy neodmyslitelně spjaté s marvelovským univerzem byly již několikrát ohledně sólových filmů probírány, nicméně se jich v nejbližší době (tzn. v horizontu pěti let) zatím nedočkáme. Včera to na novinářké konferenci potvrdil Kevin Feige, který zmínil, že se studio do budoucna hodlá zaměřovat spíše na představování nových postav (Ant-Man, Doctor Strange, Black Panther) než sólovek těch starších, již zavedených.

U Black Widow by se ostatně nabízel prequel, na ten ale prý nedojde, protože její současná role je pouze ve větších týmovkách, případně jako vedlejší postava v některém z dalších filmů. O ruskou superšpionku s tváří Scarlett Johansson by však fanoušci neměli zůstat ochuzeni, protože bude mít podle všeho zásadní a klíčovou roli v Avengers: Age of Ultron i ostatních pokračování marvelovské ságy.

Podobně je na tom i Hulk. Ten už se o "restart" pokoušel dvakrát, ale bez úspěchu, proto i nadále zůstane pod vedením Marka Ruffala jako součást filmů Avengers, případně několika dalších sólovek. Feige se ale do hodně vzdálené budoucnosti novému Hulkovi určitě nebrání a nakonec dodává jediné: "Uvidíme." Že by došlo i na kultovní komiksovou sérii Planeta Hulk? Fanoušci by se určitě nezlobili.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY