Záběry z akční scény komiksové adaptace Ant-Man

Vydáno: 25.10.2014 09:00 - | foto: facebook tvůrce

Ant-Man se právě natáčí v Atlantě, což znamená, že budeme zásobováni fotografiemi, s kterými si budeme muset vystačit, než bude zveřejněno oficiální video. Po Michaelu Douglasovi v kostýmu byly zveřejněny další.
Fotografie z natáčení filmu  / Ant-ManPo trojici fotografií, na kterých je zachycen Michael Douglas ve stylovém kostýmu, přichází další nálož záběrů z natáčení v Atlantě. Fotografiím z natáčení vděčíme lidem od Just Jared a na rozdíl od těch předchozích je na nich vidět víc herců a zachycují vznik akční scény, ve které by neměl chybět oheň ani krev (viz doprovodná vlevo u tohoto odstavce).

V galerii výše najdete další. Můžete na nich poprvé vidět herce Michaela Peñu jako člena ochranky Pym Technologies a taktéž herečku Evangeline Lilly, která ztvárňuje Hope Van Dyne, dceru Hanka Pyma, jehož hraje Michael Douglas. Nejvíc otázek ale vzbudí obrázek, který je u tohoto textu, protože se z něj zdá, že postava Pyma byla postřelena. A ví se, že místní byli upozorněni, že se budou natáčet scény, v nichž budou "střelba, exploze a pyrotechnika".



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY