Vrátí se Edward Norton do role Hulka?

Vydáno: 23.10.2014 12:00 - | foto: Universal Pictures

Marvel nemá štěstí na postavu Hulka. Adaptace v režii Anga Lee byla pro mnohé až příliš formálně experimentální, reboot Louise Leterriera s Edwardem Nortonem v hlavní roli si v kinech nevedl dle očekávání. Přesto...
Plakát filmu Neuvěřitelný Hulk / The Incredible HulkPřesto lidé od Marvelu nabídli Edwardu Nortonovi roli v Avengers. A to i přesto, že dle nich nemá dostatečného týmového ducha. On to ale vidí jinak: "Cítil jsem to tak, že jsem experimentoval a zkoušel, co chci dělat. Opravdu, opravdu jsem si to užil. A opět hledám rovnováhu v životě, kdy člověk tráví čas nejenom natáčením těchto filmů, ale také jejich ,nošením´ - a závazky, které se s tím pojily. Bylo toho hodně - a já chtěl více rozmanitosti. Vybral jsem si cestu různorodých zkušeností," vyjádřil se Edward Norton v rozhovoru pro NPR.

A dodal: "Možná na nějaké nevědomé úrovni se nechci pojit s jednou věcí, která by mohla degradovat moji efektivnosti jakožto herce, co se týče výběru postav. Myslím, že můžete dělat jednou cokoliv, ale pokud to uděláte mnohokrát, stane se z toho oblek, který je velmi těžké sundat, a to v očích druhých. A pokud bych s tím (rolí Hulka - pozn. red.) pokračoval, nehrál bych ve filmech jako Až vyjde měsícGrandhotel Budapešť či Birdman, protože všechny se překrývaly s Avengers. A ty snímky pro mě měly větší přednost, ale stále jsem fanouškem a jsem opravdu, opravdu rád, že jsem si mohl jednou zahrát superhrdinu."



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY