My Little Pony míří do kin. Uvidíme ho v roce 2017.

Vydáno: 21.10.2014 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Bylo potvrzeno, že se populární seriál My Little Pony podle série hraček společnosti Hasbro dočká svého celovečerního filmu. Ten bychom v kinech mohli vidět už za tři roky.
HasbroCo mají společného Transformers, G.I. Joe, Ouija, Jem and the Holograms, Monopoly a My Little Pony? Původně se jedná o hračky společnosti Hasbro, z nichž některé byly přetaveny do formy televizních seriálů a následně do filmů. Série Transformers má již čtyři díly, G.I. Joe dva a další z nich uvidíme v kinech v příštích letech - nejnověji se k filmům hračkářského impéria přidává My Little Pony.

Série hraček byla poprvé představena v roce 1983 a netrvalo dlouho, než se z poníků stal globální hit, který se poté přetavil do knížek, videoher a animovaných seriálů. Právě podle jednoho z nich - My Little Pony: Friendship is Magic - by měl vzniknout i první celovečerní film, jenž bychom mohli v kinech vidět v roce 2017. Bude zároveň prvním počinem nového labelu Hasbro Studios s názvem Allspark Pictures, který by se chtěl na podobné tituly soustřeďovat i do budoucna. 

O režisérovi nebo obsazení (dabéři) zatím nemůže být řeč, ale o scénář k filmu se postará Joe Ballarini, jenž napsal animák Doba ledová 4: Země v pohybu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • je úžasné že v kinech budou My Little Pony, u (Katie, 28.08.2015 11:58) Reagovat

    je úžasné že v kinech budou My Little Pony, už se moc těším...nemohu se dočkat. I Love MLP :*

    mohla bych poprosit? já jsem strašně velký fanoušek MLP a přála bych, si aby můj vymyšlený poník nebo-li já byla v seriále MLP nebo rovnou v kině, byla by to pro mě čest. Myslím že by to chtěli všichni, ale chápu že by jste mého poníka či mě nevzali, ale byla by to pro mě obrovská čest. Katie

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY