Batman v Superman: Robin obsazen(a)?

Vydáno: 18.10.2014 09:59 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

DC zprávy rozhodně nekončí - několik zdrojů právě odhalilo, že se k filmu Batman v Superman: Dawn of Justice přidala nová herečka, která by mohla (ale nemusela) ztvárnit kultovní komiksovou roli. O koho jde?
Jena Malone ve filmu Sucker Punch / Sucker PunchBatman v Superman: Dawn of Justice se právě natáčí, ale to nebrání tomu, aby se k filmu přidávalo další obsazení. Nejnovější informace přitom hovoří o tom, že v komiksovém velkofilmu uvidíme také herečku Jenu Malone v blíže zatím nespecifikované roli - spekuluje se však o tom, že by mohla ztvárnit Batmanova sidekicka Robin(a). Ženské pojetí známé postavy DC univerza by ostatně odkazovalo ke komiksové předloze Franka Millera Návrat Temného rytíře, kterou režisér Zack Snyder uvedl jako hlavní inspirační zdroj filmu. Herečka navíc před několika týdny zveřejnila na svém twitteru fotku, kde se nechala obarvit na červeno, což znovu můžeme brát jako faktor odkazující k postavě Carrie Kelley.

Nebylo by to vlastně poprvé, co by si Malone zahrála ve filmu Zacka Snydera, protože si před třemi lety zahrála v jeho fantasy Sucker Punch. V současnosti je známá hlavně díky sérii Hunger Games, v jejímž druhém a čtvrtém díle ztvárňuje postavu Johanny Mason, příští rok jí uvidíme také ve filmu Paula Thomase Andersona Inherent Vice.

Batman v Superman: Dawn of Justice dorazí do českých kin 24. března 2016.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY