Poslechněte si speciální podcast o Fincherovi a Zmizelé

Vydáno: 15.10.2014 12:00 - | foto: facebook tvůrce

Podcast. Označení pro audio záznam pořadu věnovanému určitému tématu. Kevin Smith má Smodcasty. Na základě dvou dílů napsal scénáře k chystané kanadské trilogii. "Filmserverácký" se bude věnovat Fincherovi a Zmizelé.
Plakát filmu Zmizelá / V České republice k Odvážným palcům, které cílí na mainstreamové publikum, a Čelistí, které sází na sehranou moderátorskou trojici a na komplexnější "kinematografický servis", přibyl pořad o filmu - Coming Soon. Pustit si ho můžete každé liché úterý (živě) od 19:30 do 20:00 přes Play.cz, když si navolíte rádio Up Air spojené s Univerzitou Palackého v Olomouci. 

Dnes ale vyšel speciál, který se od ostatních dílů odlišuje jednak svou skoro dvojnásobnou délkou, jednak tematickým zaměřením. Zatímco v následujících částech pořadu nebudou chybět novinky, zhodnocení aktuálních kinopremiér i tipy na Blu-ray/DVD disky, tento - první - je zasvěcen Davidu Fincherovi a jeho desátému celovečernímu filmu Zmizelá. Pokud vás zajímá, co oblíbenec nejenom cinefilů připravuje, jak se dá pozitivně či negativně vymezit jeho tvorba a jak jeho poslední počin zapadá nejenom do kontextu jeho filmografie, nýbrž i ostatních nespolehlivě odvyprávěných děl, pusťte si níže záznam.
 


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY