Darth Vader se vrátí do Star Wars

Vydáno: 11.10.2014 21:00 - | foto: facebook tvůrce

James Earl Jones, který propůjčil svůj hlas postavě Dartha Vadera v původní trilogii a byl ke slyšení i ve třetí epizodě nové trilogie, se ke své ikonické hlasové roli vrátí.
David Prowse ve filmu Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho / Star Wars: Episode VI - Return of the JediInformace se ale netýká Star Wars: Episode VII, ale animovaného seriálu Star Wars Rebels, který je vysílán na ABC. Koncem tohoto měsíce by se v seriálu přemosťujícím novou (I - III) a "původní" (IV - VI) trilogii měla objevit postava Dartha Vadera, namluvená Jamesem Earlem Jonesem

Epizody, v níž se v cameo roli objeví Darth Vader, by se diváci měli dočkat 26. října tohoto roku. Premiéra je na Disney Channel stanovena na sedm hodin večer. Výkonný producent Dave Filoni se k tomu vyjádřil, že chtěli pro ABC udělat něco výjimečného, což v případě pořadu zaměřeného téměř výlučně na zcela nové postavy znamená objevení se jedné staré a velmi dobře známé. Uvidíme, jestli tento tah přitáhne víc diváků, než měla pilotní epizoda (uvádí se 6,5 milionů diváků).



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY