Seriálový Flash se postaví proti... gayovi

Vydáno: 11.10.2014 19:00 - | foto: facebook tvůrce

Podzimním seriálům dominují komiksové adaptace anebo jejich odnože. Mohli jsme vidět pilotní díly Flashe a Gothamu, druhou sezónou pokračují Agents of S.H.I.E.L.D. První jmenovaný má několik castingových novinek.
Grant Gustin ve filmu  / The FlashJiž dříve bylo oznámeno, že do seriálového Flashe byl obsazen Victor Garbner, který má hrát doktora Martina Steina. Nejde ale o jedinou castingovou novinku, ovšem ta druhá se týká obsazení záporáka, jehož postava byla alespoň na stránkách komiksu poměrně progresivní. Kdo se má v epizodě jedenáct a dvanáct první série objevit jako jeden z Flashových nepřátel? A kdo si ho má zahrát?

Hartley Rathaway aka Pied Piper bude Flashovi klást klacky do cesty (dvousmysl nezamýšlen) a zahraje si ho Andy Mientus. Nepříliš známé herecké jméno není tím zajímavým na této nové informaci. Ani to, že Rathaway se bude snažit pomstit Wellsovi tak, že si vybuduje vlastní sonické zbraně, jimiž se bude snažit zabít Flashe, jenž se stane Wellsovým novým chráněncem.

Kdo zná komiksovou historii, ví, že Rathaway byl jedním z hlavních Flashových protivníků již od roku 1959... a že byl také jednou z prvních komiksových postav, které byly homosexuální. Na stránkách předlohy randí s Davidem Singhem, který byl k vidění v pilotu seriálu jako kapitán policie, kterého hrál David Sabongui. Dočkáme se gay romance i na televizní obrazovce?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY