Robert Downey Jr. právě potvrdil Iron Mana 4

Vydáno: 08.10.2014 05:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Nejen Tony Stark má prořízlou pusu, ale i jeho představitel Robert Downey Jr. Ten se stavil v talkshow Ellen DeGeneres, kde potvrdil, že Iron Man 4 je skutečně na cestě.
Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Guy Pearce ve filmu  / Iron Man 3Iron Man 4 bude. Iron Man 4 nebude. Iron Man 4 možná bude. Iron Man 4 asi nebude. Ještě před měsícem jsme vás informovali o tom, že další dobrodružství Tonyho Starka se ani náhodou nechystá, nyní přichází nová aktualizace přímo z úst Roberta Downeyho Jr. Ten se stavil v posledním díle americké talkshow Ellen DeGeneres, kde během obsáhlého rozhovoru, v němž mimo jiné zmínil i pokračování Sherlocka Holmese, poodhalil, jak se to skutečně má s Iron Manem s pořadovým číslem čtyři.

Když se ho známá bavička na realizaci filmu zeptala, jednoduše odpověděl, že ano. Jedná se o pravdu, vtip, nebo jde o další tahání za nos fanoušků? To necháme na vás, alespoň do doby, než tato zpráva někdy v budoucnu oficiálně přiletí přímo od Marvelu. Níže se o Downeyho prohlášení můžete přesvědčit na vlastí uši:

Bude čtvrtý Iron Man?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • HELLO (Tomas, 02.07.2016 14:46) Reagovat

    HI I wish to come out Iron Man4 please :D.I love you and Im not gay

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY